Nagyon fél a porszívótól!?
Figyelt kérdés
mit csináljunk? ha meglátja/meghallja akkor elfut és minél távolabb próbál maradni, hogyan szoktassuk hozzá?2013. ápr. 9. 19:05
1/3 anonim válasza:
Nem tudjuk, mekkora, de jobb is, ha elfut, mintha beszippantja :-)
Idővel megszokja, erővel semmiképp nem lehet megszoktatni. Mi a porszívózás közben a kiskutya labdáját bökdöstük, és előbb-utóbb játszani kezdett vele.
Aztóta is, ha meghallja a porszívó hangját, rohana labdáért :-D
2/3 anonim válasza:
Na ezzel én is így vagyok az enyém is utálja a porszívót. Már 4 éves és még mindig ki nem állhatja, sehogy nem tudtam leszoktatni róla. Félti a játékait és a kajáját a porszívótól, főleg meg azután, hogy a szeme láttára véletlen felszippantottam az egyik féltve őrzött rágókáját :D Kikukáztam neki a porzsákból, de azóta is örök harag van. Próbáltam egyszer olyat, hogy rátettem a porszívóra egy jutalomfalatot, hogy ő vegye el onnan de nem merte annyira fél tőle. Szóval én is tanácstalan vagyok. Elég kellemetlen minden takarításnál, hogy ott keménykedik:)
3/3 Firestorm válasza:
Ez nagyon aranyos volt előző :D Jót nevettem rajta :)
Te nem sokat tudsz tenni ellene,vagy megszokja vagy nem.Enyém is félt,azóta kinőtte (féléves) és a nagyságos asszony az ágy tetejéről figyeli,ahogy porszívózok,néha be-be segít egyik másik mancsával és magyaráz neki :) Sőt azt is szereti már,ha néha őt is "kiporszívózom" becsukja a kis szemeit nyökög :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!