Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A kiscicám teljesen megvadult,...

A kiscicám teljesen megvadult, valószínűleg a porszívótól. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma a nappaliban porszívóztam, kivittem a kis prücsköt a másik szobába, de mire elindítottam a porszívót, beszaladt. Teljesen megijedt szegényke, fújt, szaladt, morgott, minden. Leállítottam a gépet, és meg akartam nyugtatni, de nem hagyta magát. Ez volt jópár órával ezelőtt. Azóta aludt is a drága, de nem tűri jól a simogatást, különösen tőlem nem. Ha csak elmegyek mellette, már fúj rám, morog, borzolja a szőrét. Már adtam neki a kedvenc jutalom-cicakolbászából, de az sem hatott. Nem tudom mikor áll vissza újra a régi viselkedése. Annyira bújós cica egyébként, mindig bújik az ölembe egy kis simogatásra. Valószínű azért ijedt meg ennyire a drága, mert kicsivel több, mint 2 hónapos, és most hallotta először a porszívót. Gondoltam is, hogy félni fog, ezért vittem át egy másik szobába. Egyébként érdekes, mert nem csak emberekre fúj. Például, harapdálja az ágyterítőt,(amit eddig is csinált), és morog. Nagyon para, komolyan félek tőle:). Mikor lesz újra "normális", és mit kell tennem ehhez?
2010. júl. 1. 18:29
 1/6 anonim válasza:

:D Szerintem ne porszívózz többet, lehet ez még csak a kezdet... Ki tudja még mi várható.

Máskülönben felejtenek elég gyorsan. Idő kérdése, bár valószínüsíthető, hogy a jövőben sem fogja kedvelni.

2010. júl. 1. 18:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Kutyák is utálják.
2010. júl. 1. 19:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem a kutyám megugatta a porszivót ki nem álhatta...:D

Valószinű a macsek megijedt,sztem pár nap és elfelejti!Ha megint használod,próblád valahova elzárni,hogy véletlenül se talákozzon,ezzel a számára gépszörnnyel!:D

2010. júl. 2. 00:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez pont hogy nem jo hozzaallas - inkabb "meg kell neki mutatni" hogy bar hangos, teljesen artatlan. Mar ott elrontottad, hogy tudomast vettel a megvaltozott viselkedeserol - mert igy megerositetted benne, hogy "valami kulonleges, lehet hogy veszelyes" tortent.

(Amugy... 2 honapos es most hallott elosszor porszivot? "Izéééé...." )

2010. júl. 2. 11:39
 5/6 A kérdező kommentje:
igen, most hallott először porszívót. Amíg kisebb volt, bezártam addig a fürdőbe. Aztán most , hogy már nagyobbacska, gondoltam elég, ha csak átviszem egy másik szobába.:) De egyébként már jól van a kis prücsök. Reggel már ugyanúgy dorombolt.
2010. júl. 2. 11:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo, temeszetesen gondoltam, hogy nem most porszivozott elosszor 2 honap utan, csak "csipkelodesnek" szantam. :)

De amugy tenyleg kisebbkent is hallhata volna, mert akkor nem ilyedt volna meg.

2010. júl. 2. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!