Az orrszívó porszívótól tényleg AGYKÁROSODOTT lehet a gyerek? Vagy megsüketülhet, megvakulhat?
Dehogy!
Ki ne borulj, inkább nevess egyet:)
Ha nem ész nélkül használod, akkor nem lesz semmi baj, de agykárosodás, meg hasonlók akkor se lesz, ha agyatlanul használod. Max tönkreteszi a nyálkahártyát de ahhoz nagyon sokat kellene szívnod, nagyon hosszú időn keresztül.
Ha csak akkor használod, amikor kell, és használsz pl. tengervizes orrspray-t is, akkor nem lesz semmi baj.
Kinzas ide vagy oda ,de a gyereknek is jobb, ha ures az orra es nem szuttyog egesz nap. Mellesleg a 14 hos lanyom sajat magatol fekszik 'kes ala' s utanna egyutt megyunk kimosni a cuccot, pedig csak 4 szer folyt eddig az orra, megis tudja mar, hogy neki is jobb igy.
Nyugodtan szivjad ki neki ha kell, a maman meg ki kell probalni a porszivot hogy lassa hogy nem kinzas :))))
Kipróbáltad már? Egyáltalán nem kellemetlen, csak a gyerekek félnek. Én kipróbáltam.... semmi extra!
Dehogy kínzás.
Szerintem is jó ötlet, hogy próbálja ki a nagymama és akkor meglátja, hogy milyen!
Segíteni akar csak, de az ő idejükben más volt minden és ezt hiába mondod nekik,akkor is csak mondogatni fogják. Nálunk az a sláger, hogy ő már 3 hónaposan nyers tojássárgáját adott neki cukorral kikeverve, én miért nem adok?? Jó mi??!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!