Mit lehet tenni? Fél a porszívótól, egyedül nem is tudom kiszívni az orrát.
1 éves elmúlt, nagyon be van dugulva az orra, tengervizes orrsrayt használok neki, de ha ki akarom szívni, mint az örült ordít, rúgdos, kapálódzik. Egyik kezemben az orrszívó, másikkal pedig le kellene fognom a fejét és a két kezét.
Van más megoldás a porszívón kívül?
arcüreggyulladás, középfül gyulladás
ezeket el kéne kerülni, ez most egy olyan időszak amikor fél a prszívó hangjától, de nem okoz semmi maradandó károsodást a kis lelkében, ha kiporszívózod az orrát. Az viszont okozhat károsodást, halláscsökkenést, ha fel kell szúrni a fülét. Tehát marad a porszívó, jobbat nem tudok. Az nagyon jó, hogy előtte tengervizessel fellazítod. Ülj le vele a földre, vedd az öledbe rád merőlegesen, a testednél lévő karját tedd a hátad mögé, a lábait fogd a Te 2 lábad közé. Már csak 1 karja és a feje van szabadon. Egyik kézben az orrszívó, másikkal fogld a kezét, a karoddal pedig tartod a fejét. Nem nagy ördöngősség. Kapálózni nem tud, ordítani igen, de nem fáj az orrszívás, ha nem hiszed, próbáld ki magadon. Nekem ez volt az első, ahogy megvettük, hogy kipróbáltam, mielőtt a gyereknél bevetettem volna. Mondogatod neki, hogy milyne ügye,s ohgy mindjárt kséz és én a végén meg szoktam mutatni az eredményt is nekik, így látják, hogy nem volt haszontalan a művelet. Kitartás, ki kell onnan jönnie a váladéknak, 1 évesen pedig még nem tud hatásosan orrot fújni.
Leteszed egy nagy ágyra, vagy a földre egy szivacsra a hátára, lovagló ülésben "ráülsz, a kezei a teste mellett, így csak a fejével kell megküzdeni, ahogy forgatja.
Persze, a ráülés csak képletes, nem nyomod ki belőle a szuszt.
Ez nem szeretem-nem szeretem kérdése.
Amúgy meg lehet velük szerettetni. a fiam 17 hós, és már magának csinálja. :)
A nővére meg versenyzik, hogy az övét először.
Próbáljatok vicceln, plüss állatnak-ennek-annak kiporszívózni az orrát, stb..:)
Tudom, hogy ki kell porszívózni az orrát, nem is akarom benne hagyni.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!