Amstaff törzskönyvet kinek kell lekérni?
Figyelt kérdés
most vettem egy kutyust amstaff-ot,4.5hetesen oda adták,a szülök törzskönyvesek,azt mondta a faxi hogy kérhetek hozzá törzskönyvet de azt neki kell lekérnie?2013. márc. 31. 20:18
141/217 A kérdező kommentje:
most nézegettem a faxi képeit,ezt a kutyát amstaff és pitbull-amstaff keverék kutyábol pároztatta,és kezd a kutya szine foltos lenni ,gondolom azért adta el ilyen fiatalon,ez mekkorra egy szemét!Valaki sokáig gyűjti a pénzét hogy vegyen egy ilyen kutyát és erre így átbassza az olyan embereket akik nem értenek a kutyákhoz.
2013. ápr. 3. 14:30
144/217 anonim válasza:
Már a helyesírásából lekottázhattad volna,hogy egy primitív tahó bunkó.Én ilyentől egy doboz gyufát se vennék.
145/217 A kérdező kommentje:
ja irástudatlan!Kár hogy elötte nem kerestem rá facen.Én az expressen találtam meg de le is szedte már a hirdetést.
2013. ápr. 3. 19:02
146/217 anonim válasza:
Jelentetted már valahol? Nehogy már megússza...a NAV rá van szállva a "tenyésztőkre" most :D [link]
147/217 A kérdező kommentje:
ige,budapesti állatvédöknél és fel is jelentem
2013. ápr. 3. 19:17
148/217 anonim válasza:
Szuper! Ne is hagyd ennyiben!
149/217 anonim válasza:
Telefonszáma vagy vmi pontos elérhetősége nincs meg?
150/217 A kérdező kommentje:
de a telefonszáma az megvan,a cimét azt nem tudom.
2013. ápr. 4. 07:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!