Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amstaff törzskönyvet kinek...

Amstaff törzskönyvet kinek kell lekérni?

Figyelt kérdés
most vettem egy kutyust amstaff-ot,4.5hetesen oda adták,a szülök törzskönyvesek,azt mondta a faxi hogy kérhetek hozzá törzskönyvet de azt neki kell lekérnie?

2013. márc. 31. 20:18
 171/217 A kérdező kommentje:
nekem fajtatiszta kellett,és vettem is egyet és ez biztos hogy az.Én gondolok a jövöre is,nekem fontos hogy tudjam honnan jött.
2013. ápr. 13. 16:16
 172/217 anonim ***** válasza:
Amit vettél,azt is ugyanígy el tudod cseszni.
2013. ápr. 13. 16:28
 173/217 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem csak a származásában, de a nevelésében is biztosra akarsz menni, akkor érdemes egy kutyakiképzővel tartanod a kapcsolatot. Nincs nagyobb kincs, mint egy jól nevelt kutya! :)
2013. ápr. 13. 16:49
 174/217 anonim ***** válasza:
Ha meg a törzskönyves fajtatiszta sem válik be,attól is egyszerűen meg lehet szabadulni.
2013. ápr. 13. 17:23
 175/217 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi vagyok, kitől vetted az újabb "fajtatiszta" amstaffodat. Egy rendes tenyésztő egy ilyen senkiházinak nem adna kutyát. Megérdemelted, hogy átvertek. Emberek éveket várnak a megfelelő kölyökre, te meg az expresszen konkrétan 0 utánajárás után elhozol egy 4(!!!!) hetes kölyköt (itt megjegyezném, hogy az alom ahonnan én hozom el a kicsit 6 hetesen lett csak leválasztva ciciről) aztán egy hónap múlva már cseréled is le mert nem tudod megnevelni. Hát hallod ha egy 8 hetes kutyával nem bírsz el, akkor én neked aranyhalat sem adnék, nemhogy amstaffot (akár papíros akár nem)

Itt nem arról van szó, hogy valaki ért a kutyákhoz vagy sem. Itt arról van szó, hogy mennyi energiát vagy hajlandó belefektetni. Ha arra nem voltál képes, hogy legalább annak utána olvass, hogy mennyi idősen lehet elhozni egy kutyát, akkor majd biztosan kutyaiskolába fogsz járni vagy minimum sétáltatni fogod a kutyád? BIZTOSAN NEM. Sajnálom, hogy 2013-ban még nem jutottunk el arra a szintre, hogy az ilyen nemtörődöm alakoknak egy nyomorult szál virágot se adjanak a kezébe, nemhogy állatot. Legszívesebben felpofoználak, és kivágnálak téged az utcára, mert gondolom neked sincs papírod (itt legalább érettségire gondolok)

2013. ápr. 14. 17:09
 176/217 A kérdező kommentje:
na ide figyelj kisbarátom!Én többet keresek egy honap alatt mint te egy év alatt,van iskolám,meg minden!
2013. ápr. 14. 17:15
 177/217 anonim ***** válasza:
100%
Te figyelj ide kis barátom! Ha annyira tele vagy pénzzel, akkor miért cigányoktól veszel dobozból kutyát? Hmm? Ha ez minden vágyad.. Mindegy, névtelenül azt mond mindenki amit akar, nekem meg szívem joga, hogy egy szavadat se higgyem el. Csak azt a nyomorult kutyát sajnálom... Remélem miután ezen is túladtál már nem kell egy harmadik is.
2013. ápr. 14. 17:23
 178/217 A kérdező kommentje:
azért vettem meg mert annyira szerettem volna egy ilyen kutyát,és nem gondoltam volna hogy vannak ilyen szemét emberek akik már ilyenbe is átvágnak.
2013. ápr. 14. 17:27
 179/217 anonim ***** válasza:
100%
Minő meglepetés, hogy egy szeméttelep közepén egy dobozból eladott kutya átverés.
2013. ápr. 14. 17:30
 180/217 A kérdező kommentje:
ott se voltál!Meg igért minden szart!
2013. ápr. 14. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!