Amstaff törzskönyvet kinek kell lekérni?
Kíváncsi vagyok, kitől vetted az újabb "fajtatiszta" amstaffodat. Egy rendes tenyésztő egy ilyen senkiházinak nem adna kutyát. Megérdemelted, hogy átvertek. Emberek éveket várnak a megfelelő kölyökre, te meg az expresszen konkrétan 0 utánajárás után elhozol egy 4(!!!!) hetes kölyköt (itt megjegyezném, hogy az alom ahonnan én hozom el a kicsit 6 hetesen lett csak leválasztva ciciről) aztán egy hónap múlva már cseréled is le mert nem tudod megnevelni. Hát hallod ha egy 8 hetes kutyával nem bírsz el, akkor én neked aranyhalat sem adnék, nemhogy amstaffot (akár papíros akár nem)
Itt nem arról van szó, hogy valaki ért a kutyákhoz vagy sem. Itt arról van szó, hogy mennyi energiát vagy hajlandó belefektetni. Ha arra nem voltál képes, hogy legalább annak utána olvass, hogy mennyi idősen lehet elhozni egy kutyát, akkor majd biztosan kutyaiskolába fogsz járni vagy minimum sétáltatni fogod a kutyád? BIZTOSAN NEM. Sajnálom, hogy 2013-ban még nem jutottunk el arra a szintre, hogy az ilyen nemtörődöm alakoknak egy nyomorult szál virágot se adjanak a kezébe, nemhogy állatot. Legszívesebben felpofoználak, és kivágnálak téged az utcára, mert gondolom neked sincs papírod (itt legalább érettségire gondolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!