Amstaff törzskönyvet kinek kell lekérni?
Figyelt kérdés
most vettem egy kutyust amstaff-ot,4.5hetesen oda adták,a szülök törzskönyvesek,azt mondta a faxi hogy kérhetek hozzá törzskönyvet de azt neki kell lekérnie?2013. márc. 31. 20:18
101/217 anonim válasza:
Csalásért tudod feljelenteni meg állatkínzásért ha úgy vannak tartva a kutyái, illetve a NAV -ot uszítsd rá.
102/217 anonim válasza:
Külsőre más, nem olyan lett amilyenre gondoltam.DE persze nagyon szeretem és ez a lényeg csak hát sokan látják,hogy Ő bizony nem fajtatiszta.Egy fajtatiszta 100 körül van kérdeztem.
103/217 A kérdező kommentje:
én nekem adtak volna el 70ezerbe ami már be lett volna oltva chipelve és törzskönyve.
2013. ápr. 1. 20:07
104/217 anonim válasza:
Akkor miért nem azt vetted meg, te szellemi rövidnadrág?
105/217 anonim válasza:
fantasztikus, miket ossze nem hazudott neked ez a fereg...
ha vannak a szuloknek papirjai, miert emailbe kell elkuldei a masolatukat? miert nem mutatta meg eloben az eredetit?
eleve kiskutyat 8 hetes kor elott nem lehet elvalasztani, ezt torveny irja elo. azt is, hogy mikrochip nelkul egy kutya nem cserelhet gazdat.
egyebkent mivel eteted? szegenynek meg napi 5-6 alkalommal kene ennie pempos kajat. es surgosen el kene vinni allatorvoshoz, addig pedig probald sterilen tartani, nehogy kezetekkel-cipotokkel hazavigyetek neki valami virust, mert azonnal elpusztul.
107/217 A kérdező kommentje:
igen,van,kiteszem ide.most tejet kap meg macska konzervet.
azért nem azt vettem meg mert az elég messze volt tölem.
2013. ápr. 1. 20:40
108/217 A kérdező kommentje:
nem tudom ide hogy kell képet kitenni,de a linkjét kiteszem ide [link]
2013. ápr. 1. 20:42
109/217 A kérdező kommentje:
a hetedik kép amit én vettem meg
2013. ápr. 1. 20:44
110/217 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!