Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jár egy kutya ilyenkor?

Jár egy kutya ilyenkor?

Figyelt kérdés

Ismerősömék pároztatják a kutyájukat.

Ilyenkor a fiú kutya gazdáinak jár egy kiskutya az alomból?

2013. márc. 24. 16:50
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
84%
szerintem neked nincs túl nagy értelmi szinted, ha csak te vagy az, aki szerint igazad van. Itt vagyunk még legalább 4-5en és érdekes mi mind egy véleményen vagyunk, de valószínűleg mi vagyunk a hülyék, valóban..
2013. márc. 24. 19:37
 32/48 sippara ***** válasza:
76%
Nyugi utolsó, itt mindenki hülye, csak a kérdező, meg a szaporító haverja villamos :)
2013. márc. 24. 19:43
 33/48 A kérdező kommentje:

Már bocs, de nem több 10 kiskutyát akarunk....

Ha nem tűnt volna fel.

De mondom azokhoz menjetek már, akik ráadásul áron alul el is adják... vagy kidobják a kölyköket.

Azért mert 1x lesz kiskutya.. öljetek már meg érte komolyan...

2013. márc. 24. 19:44
 34/48 A kérdező kommentje:

Hányszor írjam le azt is, hogy szűrések voltak???

Ennyire nem tudtok olvasni? Csak mondani a magatokét. Hihetetlen.

2013. márc. 24. 19:45
 35/48 anonim ***** válasza:
az oké, hogy te nem akarsz annyit, de mi van, ha bármelyik kiskutya gazdája nem figyel, és becsúszik egy alom? és annál az alomból is van egy gazdi, akinek megint becsúszik. Ennyire hülye vagy tényleg?
2013. márc. 24. 19:47
 36/48 anonim ***** válasza:
ha voltak szűrések kérek eredményeket:)
2013. márc. 24. 19:48
 37/48 anonim ***** válasza:
80%

Ahhoz is megyünk (én legalábbis,) aki otthon sz@rba-hugyba tartja, és elleti orrba-szájba. Attól, h az ismerőseid (jaj, persze, mindig csak az ismerősök, sose az aktuális kérdező) jobb körülmények között tartják a kutyát, semmivel sem jobbak.

Miért van az, h minden tavasszal és ősszel ellepik a menhelyeket/gyepiket/utcáakt a "de hát én csak 1 kiskutyát akartam" kölykök? És nekem ne mondd, h nem így van.

És mi garantálja, h a kedves ismerősöknél nem lesz több alom? És az ismerősök ismerőseinél? Azt ne mondd, h a kiskutyákat oltva, féregtelenítve és ivartalanítva adják, mert megeszem a kalapom....

2013. márc. 24. 19:59
 38/48 anonim ***** válasza:
100%
Szűrés ide, szűrés oda... tenyésztők pároztatják? Nem! Akkor téma le is van zárva...
2013. márc. 24. 20:31
 39/48 anonim ***** válasza:
100%

Csak most tévedtem ide, de máris elvette a vasárnap esti kellemes hangulatomat ez az újabb mocskos szaporító. Minek? Kellenek kutyák? Tessék menhelyre menni, százával adnak nektek kutyákat. Kölykök kellenek? Mennyit küldjek? Csak most keresek én is még 3 gyönyörű szántón született, menhelyre beadott 7-8 hetes kölyöknek gazdát! Írd meg az ismerőseid címét és elérhetőségét és máris küldöm a kicsiket, akár még húsz másik mentett kölyökkel együtt! Vedd már észre azt, hogy semmi szükség még több agyon szaporított keverék kutyára! Úgyhogy tessék vinni ivartalaníttatni a szukát! Vagy annyira nem fontos a drága barátaidnak a kutyájuk, hogy kiteszik a vemhesség, ellés, utódgondozás vezsélyeinek? Mondhatom, nagyon kötődhetnek hozzá! Ennyire utálják ezt a fajtát, hogy mindenáron tönkre akarják tenni? Ennyire ki akarnak tolni az állatvédőkkel? Mégis miért?

Azt meg, hogy menhelyre kerülnek-e a kölykök vagy sem, ki biztosítja? Majd az az alja szaporító ismerősöd befogadja az általa gyártott kutyákat, ha valami gond közbejön az elkövetkező 15 évben? Nagyon kétlem, hogy bármilyen felelősséget hajlandó lenne vállalni értük.

2013. márc. 24. 23:09
 40/48 sippara ***** válasza:
78%

"Már bocs, de nem több 10 kiskutyát akarunk...."

Istenem, kérdező, olyan buta vagy, hogy arra nincsenek szavak. Ugyanezen logika alapján akkor ugye te sem létezel, hiszen az ükapád nem több tíz gyereket akart, nem?

2013. márc. 25. 15:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!