Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jár egy kutya ilyenkor?

Jár egy kutya ilyenkor?

Figyelt kérdés

Ismerősömék pároztatják a kutyájukat.

Ilyenkor a fiú kutya gazdáinak jár egy kiskutya az alomból?

2013. márc. 24. 16:50
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, nem lesz gondod a kapott kiskutyával.

Gondolom, megnézték a szülők vérvonalát, hogy passzolnak-e egymáshoz? Van a fajtára elvárt szűrés is mindkettőnek.

2013. márc. 24. 18:16
 22/48 A kérdező kommentje:

Minden rendben van velük. Voltak orvosnál is, hogy minden oké-e.. egészségesek is.

Természetesen minden megvan nekik, és levannak ellenőrizve.

2013. márc. 24. 18:32
 23/48 anonim ***** válasza:
77%

hát hogyne....Pont elhiszem h a sufniszaporító még szűretni viszi a kutyát.

Kiskutya kell? 2 millióból kb fél millió az. Mennyit vigyek neked? Mind a fél milliót esetleg?

2013. márc. 24. 18:42
 24/48 A kérdező kommentje:

Tudod ezek ügyelnek a kutyáikra...

Bármi bajuk volt, egyből rohantak az orvoshoz...

Ne vegyél már minket egy kalap alá a többi emberrel..

Meg még egyszer leírom, BARÁTOKNAK lesznek a kiskutyák.. és jó hogy olyan kutyát akarnak, ami egészséges, és a szüleik is.

Képzeld, hogy ilyen sufniszaporítók, még chipet is tetettek a kutyákba, meg megkapják az oltásokat is.. érdekes ez is megy nekik, de gondolom ennek ellenére még mindig szar emberek.

Amúgy meg rohadtul nem az volt a kérdésem, hogy erről mi a véleményetek.

Azt tartsátok meg magatoknak.. mert én ezekre nem vagyok kíváncsi.

Akkor gondolom ha az embernek kiscicái születnek, az is fúú de nagy baj, mert azta házi macska.. mert nem 200ezres perzsa..ugye?

Istenem....

Na ellehet menni innen, irkáljatok másoknak :D

2013. márc. 24. 19:11
 25/48 A kérdező kommentje:

Mert amúgy meg csak a tenyésztő viszi a kutyáját vizsgálatra?

Pfff, látszik milyen ember vagy.. gondolom nem tenyésztő, de akkor ezzel magadat is leírtad..mert akkor gondolom te nem viszed. Vagy neked kutyád sincs.

De nem is érdekel.

2013. márc. 24. 19:13
 26/48 anonim ***** válasza:
100%
Van. Nem szaporítok. Én mentem meg azt, amit a te kedves ismerőseid termelnek.
2013. márc. 24. 19:18
 27/48 A kérdező kommentje:

Nem az én kedves ismerőseim..

Ne hasonlíts már a nem normális emberekhez!

Ezeknek a kutyáknak lesz normális gazdájuk. -.-

Látom értelmi szinted nem nagyon van, mert nem vagy képes felfogni.

2013. márc. 24. 19:22
 28/48 anonim ***** válasza:
100%

ma 19:13

nem "vizsgálatot" említettem. SZŰRÉSEKET.Szinte minden fajtának vannak olyan fajta betegségei, amiket egy szűrő vizsgálattal ki lehet zárni. Kistestű, vagy nagytestűek a kutyák ?Netán fajtát írnál?

2013. márc. 24. 19:31
 29/48 A kérdező kommentje:
Bocsi, de én ide már nem írok semmit, mert még abba is belekötnek. Látszik nincs jobb dolguk.
2013. márc. 24. 19:32
 30/48 sippara ***** válasza:
85%

A te értelmi szinteddel van gond, Kérdező - szerintem Little Rednek pont ne próbáld elmagyarázni, mi is lesz az ilyen kölykökkel, látja, megéli minden nap.

Megpróbálom egyszerűen:

Lesz mondjuk hat kiskutya. Ebből gazdához kerül elsőre legfeljebb négy, és még jól is jártatok, ha csak ketten mondják vissza. Abból a négy kutyából három az ismerőseidhez hasonló értelmi sérültekhez kerül, akiknek valamiért jó, ha ellik az a szerencsétlen állat mindenféle szűrés nélkül. Attól a háromtól is lesz egy-egy alom, az eddig hat meg tizennyolc, azaz összesen 24 kutya. Ha a 18 kölyökből csak tíz tovább szaporodik, az már 84 kutya. Szerinted hánynak lesz gazdája? Az a gond, hogy a kutya elletéssel is úgy van mindenki, mint a környezetvédelemmel: a k*rva anyját a sok "nem normális embernek", aki elszórja a szemetet/folyóba engedi a szennyvizet/elleti halomra a kutyáját, DE ha én csinálom, azzal semmi gond nincs. Ugye?

Az a baj, hogy fogalmatok sincs, mit csináltok, a kutyáról is annyit tudtok, hogy elöl ugat, hátul sz@rik, és mégis bele akartok kontárkodni valamibe, ami köré egy évszázados hagyományokkal rendelkező SZAKMA épül. Atomerőművet, szennyvíztisztítót mikor építenek a kedves ismerőseid?

2013. márc. 24. 19:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!