Ki, hogy mossa télen a kutya plédjét és huzatát, mert a gépbe nem szeretném berakni viszont ilyenkor napokig szárad centrifuga nélkül? Jó ötleteket várok!
Kinti-benti kutya, most inkább benti...kb. havonta kimosom a géppel a benti cuccait, előtte alaposan kirázom.
Nyáron kockázatot vállaltam. A házában lévő, előtte egy évig nem cserélt pokrócokat alaposan kivertem, kiporoltam, esővel áztattam pár napig, majd fogtam és beraktam 60 fokba 2 órára...Túlélte a mosógép ;)
Jól rázd ki, amennyire lehet a szőr hulljon le róla és érdemes viszonylag "gyakran" mosni, így még nem olyan koszos, jobb szívvel teszi az ember mosógépbe.
Nekem mondjuk hosszú szőrű kutyám van, igyekszem szőrmentesen a mosógépbe tenni a plédjét, mert egyszer erre nem figyeltem, aztán meg csinálhattam bármit, utána 3-4 mosással is szőrösek voltak még a ruhák. (a mosógépnek sem hiszem hogy jót tesz)
Kirázom, kiporolom, a szűrt amennyire csak lehet lekefélem, így mehet a mosógépbe és utána egy üres rövid program.
Lakásban tartott kutyám van. Én is mosógépben szoktam mosni a pokrócait.
Mosás előtt beáztatom és leszedem róla a nagyja szőrt.
Mosás után kitakarítom a gép szűrőjét és elindítok üresen egy forró vizes mosást flóraszeptel.
Köszönöm mindenkinek a választ!
Nekünk is hosszú szőrű kutyánk van és remélem le tudom szedni a szőrt előzőleg a plédről, mert utána nem szeretnék hetekig kutya szőrös ruhákban járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!