Mi legyen egy kan németjuhász neve?
BRÚTUSZ.
Egyszer a dizsiből egész hazáig elkisért egy ilyen kutyu.
Csak úgy mellém szegődött, és út közben ezt a nevet adtam neki, nagyon passzolt hozzá. Hazaérvén kapott egy nagy adag macskakaját (macskáim vannak) megette, majd se szó se beszéd elviharzott. Most mindíg tartok a konyhaszekrényben egy nagy kutyatápot is hátha, de nem találkoztam vele azóta :(
Rex-ből nagyon sok van, szerintem keress egy kicsit különlegesebbet. A Brutus nagyon jó, akár lehetne Bruce, Bosco, Blanko, Brandon, Burkus, Buster, Byron, Brian, Casanova (Nova), Carlos, Castor, Caston, Don, Duncan, Greg(ory), Elvis, Jonathan, Junior, Jerry, Harry, Hektor, Hutch, Jasper, Lord, Lennon, Lipton, Nelson, Oliver, Newton, Orpheus, Pheobe, Oscar, Teó, Tequila, Ramses, Scott, Tyson, Rambo, Zebulon, Zénó, Zéró, Silver, Sullivan, Sonny, vagy Boss is. Az előző válaszolók által említett nevek közül még ezek tetszenek: Apolló, Zeus, Darius, Néró, Rufus, Aramis (akkor már az Athos, Porthos és D'Artagnan sem rossz :D).
Egy nj-nek mindenképpen valami "impozánsabb" nevet adj, és mit szólnál ahhoz, ha már a fajtánál vagyunk, hogy keresnél valami tulajdonságot, ami illik hozzá, és azt lefordítanád németre? Igaz, a német szavak nem éppen tipikus, jól hangzó "kutyanevek", de hátha találsz egy jót. ;) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!