Mi legyen egy kan németjuhász neve?
hát, szerintem a Rex, Cézár, Brutus, Néró nevek annyira gyakoriak, hogyha látok egy nj-t az szinte biztos, hogy így hívják. Szerintem válassz egy sokkal jobb, egyénibb nevet, amit nem talál ki minden második ember.
egyik ismerősöm Nj-jét Béni-nek hívják
Annyira nem nagy szám név, de más nj-t nem ismerek akit így hívnának.
Vagy, volt egy Szultán nevű nj is.
Vagy Johnny. De, amúgy ,azt is jó, hogyha mondjuk német férfi neveket nézegetsz, és hátha megtetszik egy.
Én a kutyámat a gyűrűk urából neveztem el,és egy tünde neve van XD Akkoriban(és még ma is) nagyon nagy Gyűrűk ura fan voltam:P
De a nevét nem írom le, mert az ő neve a filmben nem szerepelt, csak a könyvben, és még egy embertől sem hallottam ezt a nevet, sőt, mindenkinek nagyon tetszik, és nem tudják, hogy honnan van, csak én, meg a közeli barátok:)
De amúgy, tényleg, akár egy könyvből is elnevezheted, egy szereplő neve, egyik ismerősöm egy Stephen King könyvet olvasott, amikor megvette a kutyáját, és a könyvben szerepelt egy lány, Akiről a kutyáját elnevezte:) Az ötlet bárhonnan jöhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!