Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jár egy kutya ilyenkor?

Jár egy kutya ilyenkor?

Figyelt kérdés

Ismerősömék pároztatják a kutyájukat.

Ilyenkor a fiú kutya gazdáinak jár egy kiskutya az alomból?

2013. márc. 24. 16:50
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
84%
Reméld csak, de nem fog :D Ha ennyi eszed van, hogy nem fogod fel, hogy amit csináltok nem jó akkor csak sajnálni tudlak.
2013. márc. 24. 17:16
 12/48 A kérdező kommentje:

Nem én csinálom, de képzeld én is kapok egy kutyát. És képzeld.. rendes normális helye lesz...

Te csak azt hiszed, hogy nem fog.. tán annyira arany életed van? Nem hiszem én azt... De már ez is azt bizonyítja, hogy itt prédikálsz.. gondolom nem csak nekem.

Az ilyen hülyék... áhh mind1, különösebben nem érdekel. Ugass másnak :D

2013. márc. 24. 17:19
 13/48 A kérdező kommentje:

De mondtam már.. azokhoz menj puffogni, akik még ráadásul "korcsokat" hagynak meg... és tényleg kiteszik az utcára őket..

ja meg azokhoz, akik nem képesek kifizetni a chip árát...

azokhoz menj...

2013. márc. 24. 17:21
 14/48 anonim ***** válasza:
85%
Nem prédikálok másnak, csak annak aki ilyen mint te. Nem ugatok, nem vagyok kutya :D És honnan tudod milyen életem van? Igazából közöd nincs hozzá :D
2013. márc. 24. 17:22
 15/48 anonim ***** válasza:
87%
Különben pedig "azoknak a kutyáknak akik akaratuk ellenére lesznek vemhesek"...miért ez a kutya kérte, hogy hadd elljen már mert olyan jó lenne neki?
2013. márc. 24. 17:25
 16/48 A kérdező kommentje:

Úgy értve, hogy a gazdái egyáltalán nem akarják.. vagy

vmi.

Nagyon ügyes vagy.. de akkor se nekem oszd itt az észt.

Mert nem vagyok rá kíváncsi.

Szóval szevasz.

2013. márc. 24. 17:30
 17/48 anonim ***** válasza:
100%
Oda osztok ahová akarok, különben a kérdésedre is válaszoltam, nem jár kutya, mivel nem tenyésztők.
2013. márc. 24. 17:34
 18/48 anonim ***** válasza:
100%

elmesélném, hogy ezek a kiskutyák is "korcsok" lesznek, mivel nem lesz papírjuk. Akár hiszed, akár nem, ez a helyzet.

Egyébként ha annyira akartál kiskutyát, mért nem fajtamentők, vagy menhely? sokkal jobbat tettél volna vele, mint hagyni, hogy az ismerősöd fölös almot hozzon a világra. Most miattuk plusz 4-8 kiskutya marad a menhelyen. Kérlek, engedd meg, hogy gratuláljak..

2013. márc. 24. 17:35
 19/48 anonim ***** válasza:
100%

"És ha már van egy lány és egy fiú.. akkor minek vegyenek 100feletti értékű kutyát tenyésztőtől.

Az sem tud sokkal többet...."

Ja, és baromi tájékozatlan vagy.. Keresgélj utána a témában, a tenyésztőknél miért is kerül annyiba egy kiskutya, amennyibe.. Hidd el, ő NEM gazdagodik meg egy alomból se. Neki ez csak hobbi, és a célja, hogy ne rontsa a fajtát. De persze ezt te úgyse fogod elfogadni, mert baromi művelt vagy a témában..

2013. márc. 24. 17:37
 20/48 A kérdező kommentje:

akkor nem korcs, hanem keverék.. mind1.

hagy döntse már el mindenki, hogy honnan akar kutyát..

2013. márc. 24. 17:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!