Jár egy kutya ilyenkor?
Ismerősömék pároztatják a kutyájukat.
Ilyenkor a fiú kutya gazdáinak jár egy kiskutya az alomból?
Nem én csinálom, de képzeld én is kapok egy kutyát. És képzeld.. rendes normális helye lesz...
Te csak azt hiszed, hogy nem fog.. tán annyira arany életed van? Nem hiszem én azt... De már ez is azt bizonyítja, hogy itt prédikálsz.. gondolom nem csak nekem.
Az ilyen hülyék... áhh mind1, különösebben nem érdekel. Ugass másnak :D
De mondtam már.. azokhoz menj puffogni, akik még ráadásul "korcsokat" hagynak meg... és tényleg kiteszik az utcára őket..
ja meg azokhoz, akik nem képesek kifizetni a chip árát...
azokhoz menj...
Úgy értve, hogy a gazdái egyáltalán nem akarják.. vagy
vmi.
Nagyon ügyes vagy.. de akkor se nekem oszd itt az észt.
Mert nem vagyok rá kíváncsi.
Szóval szevasz.
elmesélném, hogy ezek a kiskutyák is "korcsok" lesznek, mivel nem lesz papírjuk. Akár hiszed, akár nem, ez a helyzet.
Egyébként ha annyira akartál kiskutyát, mért nem fajtamentők, vagy menhely? sokkal jobbat tettél volna vele, mint hagyni, hogy az ismerősöd fölös almot hozzon a világra. Most miattuk plusz 4-8 kiskutya marad a menhelyen. Kérlek, engedd meg, hogy gratuláljak..
"És ha már van egy lány és egy fiú.. akkor minek vegyenek 100feletti értékű kutyát tenyésztőtől.
Az sem tud sokkal többet...."
Ja, és baromi tájékozatlan vagy.. Keresgélj utána a témában, a tenyésztőknél miért is kerül annyiba egy kiskutya, amennyibe.. Hidd el, ő NEM gazdagodik meg egy alomból se. Neki ez csak hobbi, és a célja, hogy ne rontsa a fajtát. De persze ezt te úgyse fogod elfogadni, mert baromi művelt vagy a témában..
akkor nem korcs, hanem keverék.. mind1.
hagy döntse már el mindenki, hogy honnan akar kutyát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!