Szerintetek ez mi lehet?
ilyet az enyém is szokott, ő tápos. akkor csinálja, ha benyal valami vackot, ami piszkálja a torkát, pl. amikor kicsi volt hajat evett a földről... kap egy falat kenyeret vagy valami, iszik és abbahagyja.
pontosan én sem tudom, hogy tényleg a benyalt vacak vátlja ki, vagy más is áll a háttérben, de baja sosem volt még miatta, ritkán csinálja... nem tudom.
Köszönöm a válaszokat, de nekem egyre gyanúsabb, hogy a kutyakeksztől lehet. Ma nem kapott egy falatot sem, egész nap nem is volt semmi baja. Négy éven keresztül nem evett ilyesmit, és nem volt semmi baja. A kekszet kb 3-4 hete vette a férjem, azóta folyamatosan kapott az első "rohamig". Utána felfüggesztettük, és elmúlt. Három napig megint adtunk neki, erre tegnap rosszul lett. Na ennyit a tápokról.
Ezzel együtt köszönöm, hogy megosztottátok velem az ötleteiteket, továbbra is szívesen veszem az ezzel kapcsolatos véleményeteket.
Felső középkategóriás tápok, mint pl. Brit prémium már gond nélkül adhatóak és az áruk sem halálos (4-500 Ft/kg). A pedigreevel, chappivel, darlinggal és társaikkal az a baj, hogy nagyrészt színezékből, ízfokozóból, térfogatnövelőből és gabonafélékből állnak, kiegészítve némi undorító vágóhídi maradékkal (köröm, csőr, bőr, szőr) míg pl. a fent említett brit hústartalma 43%. Jutalomfalatot
pedig olcsóbb és egyszerű is otthon sütni nekik (én mindig jutifalatot süntök a maradék leveshúsból, sonkából :-) ).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!