Milyen kutyafaját válasszunk?
Sziasztok!
Tudom,hogy szinte minden nap van ilyen kérdés ezért 1000 bocsánat hogy általam is több van. Hiába nézelődök a neten nem találok olyan kutyafajtát ami megfelelő számunkra. Van két gyermekem aki 10 éven aluli és egy lányom aki 12 éves. Szeretnénk egy olyan kutyát ami megvédi a házat de emellett barátságos és szereti a gyerekeket. A lányom dog dancingelni szeretne vele. Vagy valami más sportot űzni, hobby célon. Tehát egy olyan kutyafajta, ami jó házőrző, szereti a gyerekeket és kapható legyen játékra. Köszönöm előre is a segítséget.
Egy 3 gyerekes anya.
Köszönöm mindenkinek a választ és nem szeretném ha itt most veszekednétek emiatt. De mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget. Majd még meglátjuk mert tavasszal szeretnénk hozni egyet. Szeptember 20-án megyünk egy kutyakiállításra és ott elbeszélgetek majd a tenyésztőkkel. De lehet,hogy ellátogatunk a családdal egy menhelyre és "szerelem első látásra" alapon kihozunk egy kutyát:)
Még1 szer köszönöm.
A kislányom pedig nagyon elszántan szeretne vele dogdancingelni.
Oké köszönöm a válaszokat. Szerintünk valami keveréket hozunk majd menhelyről.Azzal 2 életet mentünk meg:)
Vagy fajat mentőktől:)
De lehet hogy border collit. Még meglátjuk.
Köszi a válaszokat
A Beagle igenis nagyon barátságos, főleg gyerekekkel, és sportos.
Nem tudom, hogy miért pontozza le mindenki.
De hogyha a Beagle nem jön be, akkor én is valamilyen keveréket tanácsolok.
Dog Dancing-re viszont nagyon jó a Jack Russel, de már elöttem is lepontozták.
Az az a kutya, amelyiket nem lehet lefárasztani. Imádja a gyerekeket és jó jelzőkutya.
Ezt tapasztalatból mondom.
Igen viszont a dogdancingnél jól jön a feltétlen engedelmesség és a gyors reagálás. A terrier mindig mindenkor azonnal boldogan szót fogad vagy egy kicsit makacs? Nem nehéz nevelésű elsőkutya egy kisgyereknek?
Nekem csak ez a bajom, hogy nem biztos, hogy gyereknek való?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!