Német dog, vagy Bordeauxi dogot válasszunk? Mik a tapasztalatok?
Nos, nekem a német doggal nincs tapasztalatom, de tény, hogy nagyon gyerekbarátok. Viszont bordeauxi dogunk van három is, és tökéletesen szelídek, olyanok mint a kezes bárány. Mondjuk nevelés kérdése az egész. Összegezve:A német dog nagyobb, többet eszik, és több mozgásigénye van. Nyáladzásra is hajlamos, bár ugyanez elmondható a bordeauxiról is. Viszont amire mindkettőnél nagyon oda kell figyelni, az a gyomorcsavarodás. Ez főleg a nagytestű, mély mellkasú kutyákat érinti, és a kutya nagyon könnyen belepusztulhat.
Igazából ismételni tudom magam, mert a kutya viselkedése, tényleg legfőképp a nevelésen alapul.
lehet. hogy a bordeauxi nyáladzik, dogunk nekünk is volt nagyon kedvesek , inteligensek szerintem őt válaszd! Ha kutyát szeretnél előbb szerintem nézz körül a menhelyen jobb megmenteni egy életet . Nekünk is van 5 kutyánk az egyik a menhelyről van hidd el ő a leg hálásabb!
nézd meg a halasi menhely honlaplyát: www.halasi-tierheim.repage6.de
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!