Milyen kutyafaját válasszunk?
Sziasztok!
Tudom,hogy szinte minden nap van ilyen kérdés ezért 1000 bocsánat hogy általam is több van. Hiába nézelődök a neten nem találok olyan kutyafajtát ami megfelelő számunkra. Van két gyermekem aki 10 éven aluli és egy lányom aki 12 éves. Szeretnénk egy olyan kutyát ami megvédi a házat de emellett barátságos és szereti a gyerekeket. A lányom dog dancingelni szeretne vele. Vagy valami más sportot űzni, hobby célon. Tehát egy olyan kutyafajta, ami jó házőrző, szereti a gyerekeket és kapható legyen játékra. Köszönöm előre is a segítséget.
Egy 3 gyerekes anya.
Szia !
Nekem egy 3,5 éves kisfiam van és egy amerikai bulldogunk aki mindössze csak fél évvel fiatalabb mint a gyerköc.
Tapasztalat: Nyugodt,békés,játékos könnyen tanitható, és megért mindent szinte amit kérek tőle,labda mániás egy szóval aranyos. Egy dologgal azonban tisztában kell lenni rettentően erős kutya fajta,nálunk pl a gyerköc a hátára ül lovagol rajta , könnyékig benyul a labdáért a szájába és sosem volt semmi féle atrocitás, mi szeretnénk még egy bullit mellénk mert és ez csak az én véleményem szerintem az egyik legjobb kutya fajta és szép a megjelenése és kiállása is.
Köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó: nekünk is az ezelőtti kutyánk egy am. bulldog volt. sajnos 2 évesen meghalt:( és azóta nem volt kutyánk. és nekem is ugyan ez a tapasztalatom vele. nem tudnék még egy amerikai bulldogot hozni. vagy nem tudom, biztos h mindig Szuszi jutna az eszembe róla. majd meglátjuk. köszönöm minden kedves válaszolónak a segítséget.:)
Beagle-t is nézd meg, szerintem tetszeni fog.
De ha Schnauzer-t választasz, akkor annak rengeteget kell törődni a szőrével, mert ha elhanyagolódik, akkor nagyon ronda. A szomszédunknak az van, ők kutyakozmetikushoz viszik gyakorta.
De a Beagle-n kívül ajánlom még a drótszőrű Foxi-t és a Golden Retriever-t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!