Sokkhatás alatt vagyok. Hogy tegyem túl magam rajta?
Nem szabad ölbe venni a kutyádat, mert azzal csak azt erősíted benne, hogy erős, így legközelebb majd ő megy neki nagyobb kutyáknak!
Valahogy tedd magad túl rajta, mert a legközelebbi sétánál a kutya megérzi majd az idegességedet...
Egyébként erre jó a paprika spray...
De miért kéne bármivel lefújni egy kutyát, akinek három bűne van:
1.) Nagytestű
2.) Izmos
3.) a kérdező kutyájának közelébe mert menni
?
Látszik, hogy szobakutyád van... szegény...
Csak azért, mert nagytestű egy kutya és/vagy izmos, még nem jelenti azt, hogy ölni akar... mekkora baromság már ez...
Lehet, hogy a te kutyádat is jobban kellett volna szocializálnod, nem pedig rettegni a nagyobb kutyáktól...
15ös!
Más az, ha a közelébe megy és más az, ha támadólag lép fel. Fújni nyilván csak a második esetben kell :)
Én simán fújnék, inkább, minthogy a kutyámnak baja legyen, pláne, ha még kölyök és azt se tudja hogyan kell kutyákkal kommunikálni... Egy szobakutya mondjuk meg soha nem tanulja meg... legalábbis a legtöbb, mert féltik, felkapják, stb.
Mit csinált pontosan a kutya, hogyan mozgott, füle-farka hogy állt? Ugatott, morgott, vicsorgott, lihegett?
Amit leírtál, én csak egy idióta gazda neveletlen kutyáját látom magam előtt, aki odament Hozzátok ismerkedni, erre Ti felkaptátok a kiskutyátokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!