Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sokkhatás alatt vagyok. Hogy...

Sokkhatás alatt vagyok. Hogy tegyem túl magam rajta?

Figyelt kérdés
este a párommal sétáltattuk a biale foxi keverékünket, amikor egy marha nagy kutya fel akarta zabálni a miénket. nyakánál fogva meg a póráz segítségével tudtuk megakadályozni. de ment a kergetőzés pár percig mire odajött a gazdája. és ez annyira sokkolt, mivel imádom a kiskutyust is, meg a páromat is, egész este sírok. nem tudom megemészteni. végül nem lett senkinek baja, de ennyi erővel megharaphatta volna a páromat is, meg a kiskutyust is megette volna. és sajnálom a kiskutyust mert gondolom nem volt kellemes neki hogy a nyakánál kellett a pórázzal felemelni. és sajnáltam is nagyon. hogyan tudnék túllépni rajta? ha a kutyus képét nézem már könnybe lábad a szemem:((
2013. febr. 15. 21:05
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
keresd meg a támadó kutya gazdáját és vagy ordítsd le a fejét, vagy világosítsd fel az utcai kutyasétáltatás rendeletekről.
2013. febr. 15. 21:11
 2/47 A kérdező kommentje:
ezt is tervezem. 10 éves gyereknek odaadta a kutyáját hogy sétáltassa, de a kutya ha fut, akk a gyerek lobog utána, nem tudja visszatartani. ennyi hülye embert. rohadt mérges vok.
2013. febr. 15. 21:13
 3/47 sippara ***** válasza:
55%
Mit jelent, hogy "fel akarta zabálni"? Ezt miből vettétek így le?
 4/47 A kérdező kommentje:
a kutya nekem is a derekamig ért, nemhogy a 10 éves gyereknek !!!
 5/47 A kérdező kommentje:
nekitámadt a kutyánknak. ez nyílvánvaló h egy apró termetű kutyával nem játszani akar egy akkora kutya ami a derekamig ér. nem volt barátságos típus. tiszta izom volt a kutya. innen vesszük.
2013. febr. 15. 21:15
 6/47 sippara ***** válasza:
94%

Tehát egy "tiszta izom" kutya odament a tiétekhez, mire ti a nyakörvénél fellógatva felkaptátok?

Bocsáss meg, azért tűnt fel a dolog, mert ha egy nagykutya nekimegy támadólag egy kicsinek és "percekig megy a kergetőzés" akkor a kisebb eb gazdája este - jó esetben! - állatorvosnál ül.

"ez nyílvánvaló h egy apró termetű kutyával nem játszani akar egy akkora kutya ami a derekamig ér" - Hanem? Szerinted nem etetik és az utcán vadászik kistestű kutyákra? Ne röhögtessük már egymást.

"nem volt barátságos típus" - kutya odajön, ti visítva felkapjátok a tiéteket. Miből gondolod, hogy a másik nem volt barátságos? :)

2013. febr. 15. 21:18
 7/47 A kérdező kommentje:
azért nem tudta bekapni a miénket mert a párom odaállt elé. ennyi. am meg igen, igazad van, ha egy ba.szott nagytestű kutya a kutyánkat akarja, biztos el akarja vinni játszani.... nem értesz a kutyákhoz, akk meg nem kell ide írni
2013. febr. 15. 21:20
 8/47 sippara ***** válasza:
91%

Miért állt a kutyák közé a párod? A másik ugatott, üvöltött, fröcsögött a nyála, vér csöpögött a fogairól, vagy mi? Speciel az én kutyám 18-20 kiló, szóval se nem kicsi, se nem nagy, a legjobb haverja egy hét és fél kilós bolognese, akinek a másik nagy haverja egy negyvenöt kilós dogo keverék.

Meg mi az, hogy "a kutyánkat akarja"? Elkapta a gallérod és üvöltötte, hogy "Add ide a kutyádaaaat!!!" vagy mi?

2013. febr. 15. 21:23
 9/47 anonim ***** válasza:

Szerencsére mindenki megúszta,úgyhogy fölösleges azon agyalni,hogy mi lett volna ha... Ennek ellenére átérzem az aggodalmad,volt pár alkalom amikor a sebészeten kötöttünk ki. (németjuhász-rotweiller keverék volt,így mindig visszatámadt,de sohasem kezdeményezett)

A párodat valószínűleg nem bántotta volna,mert az agresszió csak fajtárssal szemben jellemző,illetve területvédéskor( persze vannak kivételek). Ha legközelebb látod,hogy egy nagyobb kutya fut felé,nem túl barátságos testtartásban akkor vedd ölbe a kutyust.

2013. febr. 15. 21:26
 10/47 A kérdező kommentje:
ha ölbeveszem a kutyust akk meg nekem jön a nagy. mert őt akarja elvenni az ölemből. de most is ezt tettük volna, csak olyan gyorsan történt, kiabáltam a páromnak h vedd fel,hátranézett h miért kell felvennie, de a kutya már ott volt. gyors volt és hírtelen.
2013. febr. 15. 21:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!