Hogyan tegyem túl magam rajta?
Tegnap este meghalt a kutyám, 12 éves múlt. Mit csináljak, hogy elviselhetőbb legyen a hiánya? :(
Nekem Ő volt az első kutyám! :(
Szia.
Az én kiskutyám is nemrég pusztult el sajnos :( Ő 2 éves volt, és mikor nem voltam itthon valahogy kijutott az utcára és elütötték :( napokig sírattam, nem ettem, hánytam.. és még a cigire is vissza szoktam :( Ástam neki egy kis sírt az udvaron, tettem rá neki virágot.. stb.
Elsem tudtam volna képzelni nélküle :( Nem akartam másik kutyát. 2 hónappal később már nagyon hiányzott egy kis kutya szeretete és vettem egy csivavát :) Nagyon megszerettem a kis dilit :) Persze a kiskutyám emléke még mindig itt él a szívemben és mikor meglátom a sírját még mindig hiányzik, de már elviselhető a hiánya igy, hogy van helyette egy másik kis dögöm :) Tudom, hogy ő már nem hozható vissza, és egy másik kis kutyának szerető otthont adhatok. Igy már nem vagyok szomorú. Szerezz egy másik kiskutyát, szerető otthont adhatsz egy gazdátlan boldogtalan kiskutyának :) Igy mindkettőtök boldog lesz :)
igen tudom hogy ezt mondod most,hogy neked nem kell másik kutya,mert ŐT soha nem pótolhatja senki! Én nem azt mondom hogy rögtön,hanem hagyj időt a gyászra! Legalább 1-2 hónapot,mikor már kicsit rendbejöttél lelkileg akkor fogadj örökbe egy kiskutyát! De azt is ajánlom hogy ne ugyanolyan fajtát! Mert akkor ugye könnyen jön az mint számos esetnél hogy : Ő nem így csinálta, jajmár ő okosabb volt,Ő gyorsabban tanult..
Tudom rettentő nehéz,részvétem is neked,de az idő mindent megold,és egy kiskutya el fogja vonni majd valamennyire a figyelmed! És a ház újra megtellik majd békével és szeretettel!
Én biztosan beszereznék egy másik kutyát, nem bírnám ki kutya nélkül, még akkor sem, ha borzalmasan fájna a másik hiánya.
De ezt a "folyamatot" nem lehet felgyorsítani, csak az idő enyhít majd rajta. Fogadd részvétemet, és ne szomorkodj! Nagyon szép kort élt meg, és biztos boldog élete volt.
Nem fajtiszta volt, hanem keverék, de nem tudom, hogy milyen keverék. 10 éves koromban kaptam Őt, egy piacon vettük egy bácsitól.
Nagyon hiányzik. Van még egy kutyusom, Ő októberben lesz 5 éves, nagyon szeretem Őt is, de nem kárpótolja ezt az űrt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!