1 hete rácsaptam kicsit a kiskutyám fenekére mert lepisilta a laptopom és azóta behuzza farkát, csak fekszik, és sétáltatásnál is leül és néz. Hogy tegyem jóvá?
Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 21:29
2/18 anonim válasza:
Éreztesd vele,hogy szereted és nem haragszol rá,legközelebb megszólj rá ne üsd mert félni fog!:/ :)
3/18 A kérdező kommentje:
köszi válaszokat szeretgetem én puszilgatom minden, de csak barátnőm után megy már ugrál neki minden nekem meg meglát lefekszik az ágyra vagy elfut :D:D
2012. dec. 5. 21:36
4/18 sippara válasza:
vagy nem kicsit csaptál rá, vagy valaki nagyon rosszul kezelte a dolgot. Nálunk volt már olyan (szándékos) engedetlenség, "parancs megtagadás" (épp kamaszodik), amiért nagyon csúnyán megtéptem, mégse fél tőlem, pedig alapvetően besz@ri típus. Pontosan hogy történt az eset, előtte/utána/közben mit csináltatok?
5/18 A kérdező kommentje:
hajnalba felkeltem és látom pisilja le, de előtte mindig nyaldosott hogy wcznie kell és mostn em nyalt és odapisilt, akkor rácsaptam egy kicsit fenekére és beis kakilt ijedtségbe..
2012. dec. 5. 21:44
6/18 A kérdező kommentje:
amúgy csivaváról van szó
2012. dec. 5. 21:51
7/18 anonim válasza:
Akkor úgy jártál mint apám.. A kiskutyám kergette a farkát,az meg rácsapott egy nagyot és azóta nem is érdekli apu mindig más után megy. Mély nyomott hagyott benne mert szerette aput..Most már mindig anyun lóg.
8/18 A kérdező kommentje:
igen ez a baj :S csak 4-5 hónapos kutya, most 10-15 évig én le leszek ....?:S
2012. dec. 5. 21:53
9/18 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Nézd levegőnek egy ideig. A barátnőd is segíthet abban, hogy nem használja ki azt, hogy vele már jópofizik a kutya.Persze, sétára vinni kell, de akkor is csak kezeld úgy, mint egy valamit a póráz végén. Kissé érzékeny a kutyád. Rossz módszert választottál.
10/18 anonim válasza:
Nem tudom :/ lehet,hogy elfelejti idővel,de lehet egy életre megjegyzi! Kívánom,hogy az első tippem legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!