1 hete rácsaptam kicsit a kiskutyám fenekére mert lepisilta a laptopom és azóta behuzza farkát, csak fekszik, és sétáltatásnál is leül és néz. Hogy tegyem jóvá?
ez egy kutya könyörgöm... te vagy a falkavezér, mi az, hogy meg van sértődve és nem foglalkozik a falkavezérrel? itt sokkal mélyebb problémák vannak a kapcsolatotokban, egyáltalán nem tisztel téged (konkrétan jelenleg téged zárt ki ő a falkából). Én ezt viszonoznám és én kizárnám egy időre a falkából (se ránézni, se simogatni semmi se te se a barátnőd) és komolyan venni a falkavezérséget mert lehet, hogy ez egy kicsi kutya de attól még kutya.
A probléma nem az ütés volt valószínű, hanem az hogy utána amíg behúzta a farkát és "félt" addig gondolom meg lett szeretgetve valaki által és ezért rögzült benne ez..
Valaki már írta. Ne foglalkozz vele különösebben. NE szeretgesd halálra annak semmi értelme csak mégjobban megerősíted hogy jól viselkedik. Amint elkezdi a hisztit hagyd ott ahogy van tök mind1 mit csináltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!