Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 1 hete rácsaptam kicsit a...

1 hete rácsaptam kicsit a kiskutyám fenekére mert lepisilta a laptopom és azóta behuzza farkát, csak fekszik, és sétáltatásnál is leül és néz. Hogy tegyem jóvá?

Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 21:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
:((
2012. dec. 5. 22:15
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

ez egy kutya könyörgöm... te vagy a falkavezér, mi az, hogy meg van sértődve és nem foglalkozik a falkavezérrel? itt sokkal mélyebb problémák vannak a kapcsolatotokban, egyáltalán nem tisztel téged (konkrétan jelenleg téged zárt ki ő a falkából). Én ezt viszonoznám és én kizárnám egy időre a falkából (se ránézni, se simogatni semmi se te se a barátnőd) és komolyan venni a falkavezérséget mert lehet, hogy ez egy kicsi kutya de attól még kutya.

[link]

2012. dec. 5. 22:21
 13/18 A kérdező kommentje:
köszi 22:21 :)
2012. dec. 5. 22:35
 14/18 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a barátnőm nem bír nélküle lenni. Mindig a kutyán lóg _S
2012. dec. 5. 23:06
 15/18 anonim ***** válasza:
56%
Úristen, egyes hozzászólásokon jókat kacagok. Én nem vagyok büszke magamra, de mikor a kutyám annak idején kiszaladt az útra, meg elkóborolt tőlem, mikor elkaptam, úgy elvertem, mint a kétfenekű dobot. Azóta is ugyanúgy majd kibújik a bőréből, ha meglát, másra szinte egyáltalán nem is hallgat. Le kell őt szépen kaksizni, barátnőd se simogassa őt, majd pár nap múlva leesik neki, hogy nem ti pitiztek neki, hanem fordítva.
2012. dec. 5. 23:08
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

A probléma nem az ütés volt valószínű, hanem az hogy utána amíg behúzta a farkát és "félt" addig gondolom meg lett szeretgetve valaki által és ezért rögzült benne ez..

Valaki már írta. Ne foglalkozz vele különösebben. NE szeretgesd halálra annak semmi értelme csak mégjobban megerősíted hogy jól viselkedik. Amint elkezdi a hisztit hagyd ott ahogy van tök mind1 mit csináltok.

2012. dec. 6. 07:58
 17/18 Szilvi & Argos ***** válasza:
Annyival kiegészíteném a többieket, hogy egy kistestű kutya lehet, hogy sokkal később lesz szobatiszta, mint nagyobb testű társai. Ha bent rajtakapod, mehet a fegyelmezés, de ütés helyett inkább kemény hang és tapsolás, vagy grabancrázás, majd azonnal irány a szabadba, és ha ott végzi dolgát nagy dicséret, jutifali
2012. dec. 6. 12:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Ugyan 10 éves kérdés már, de rettentően rossz tanácsok voltak és fogom a fejemet. Ha kizárta a kutyát, azzal semmi sem változott jó irányba! Meg kellett volna mutatni, hogy szeretve van. Meg kell tanulnia, hogy a büntetés miért járt és olyat nem lehet legközelebb. Ebből az rögzült benne, hogy ő rossz ember és nem büntetést kapott. Hogyan tartanak így emberek kutyát??
2023. jan. 20. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!