Milyen fajta lenne jó választás?
ha bújós nagy testűt okos kutyát akarsz én az újjfullandit ajánlom pont neked való lenne lakásban és kertben is tartható,könnyen idomítható fajta
itt egy videó erről a fajtáról remélem meggyőztelek
Azért agilityzni ne az újfoundlandit ajánlgassuk már... Én ezeket a fajtákat tudom ajánlani: border collie, skót juhász, ausztrál juhász, magyar juhászkutyák(pumi, mudi), airedale terrier, vizslák, retrieverek(bár ők talán agilityre annyira nem), beagle.
Nekem skót juhászom van és én is agilityzem meg dogdancingelek vele hobbi szinten, nagyon értelmes, bármit percek alatt megért, nagyon sokat klikkerezem vele. Emellett mi kiállításokra is járunk és a terápiás kutya vizsgát is sikeresen teljesítettük. Végtelenül bújós és emberbarát, emellett fáradhatatlan túrázó.
Itt az igényeid szerint kereshetsz kutyát :)
macilaci mindegyik kérdéshez akik kutyát szeretnének nem kéne ajánlanod ezt a fajtát,nem is sportolásra valók.
Én értem hogy szereted de azért túlzás ez már,nem mindenkinek való az újfunlandi!
ennyit az offról.
Kérdező én ír szettert,border cooliet,középuszkár,vizsla,boxer,ausztrál juhászkutya,shiba inu..
hirtelen ezek ugrottak be,akik jók lennének fent említett sportokra is,és könnyebben taníthatók!
Border collie, középuszkár.
Meg biztos van még egy csomó fajta ami jó lenne neked, de nekem hirtelen ezek ugrottak be.
Mudi, border collie, pumi
Én a mudit ajánlom leginkább. Nekünk sose volt problémánk kötődéssel, tanulással, vizsgával... Agilityben nagyon sikeresek a mudik, sokan dog dancingelnek is velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!