Ilyen panelkutyus?
Figyelt kérdés
-rövid-szőrű
-átlagos mozgásigényű
Előre is köszi a válaszokat!
2012. márc. 24. 21:19
1/11 anonim válasza:
Mi a kérdésed? Létezik ilyen, igen, tele vannak vele a menhelyek.
2/11 A kérdező kommentje:
menhelyre is fogok menni, de én most fajtatisztára gondoltam.
Szóval melyik fajta illik hozzám?
2012. márc. 24. 21:22
3/11 anonim válasza:
Egy kicsit többet nem tudnál írni? Természete, van-e más állatod, gyerek, mennyit tudnál foglalkozni vele?
4/11 A kérdező kommentje:
rengeteget tudnék vele délután foglalkozni
van két öcsém (4 év alatti)
2012. márc. 24. 21:24
5/11 A kérdező kommentje:
esetleg kennelt is írnátok?!
2012. márc. 24. 21:25
6/11 anonim válasza:
ha van lift vagy alacsonyan laktok akkor esetleg tacskót tudom ajánlani,aztán boston terrier,francia bulldog,mopsz,bull terrier.. és mivel kistesóid vannak ezek a kutyák gyerekbarátok is úgyhogy lehet őket nyúúzni (de cska okosan:) )
7/11 A kérdező kommentje:
esetleg olyan,amelyik nem ráncos
2012. márc. 24. 21:33
8/11 anonim válasza:
mibajod velük? írtó édesek, jó persze ember válogatja. Hát a tacskó meg bullterierr sem ráncos például..Szerintem vigyél el ilyen feltételeid mellett egy kiskutyát menhelyről, megmentenél egy életet és sok ehhez hasonló kutya van bent!
9/11 A kérdező kommentje:
nincs különösebb bajom velük, igazából a szüleim nem szeretik őket. (kinézet)
2012. márc. 24. 21:43
10/11 anonim válasza:
Kb. 200 fajta felel meg ennyi alapján neked. Tényleg mondj többet, hogy mégis mik az igényeid, ha meg tényleg csak ennyi, akkor felesleges fajtatiszta kutyát venned, menj menhelyre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!