Milyen fajta kutyust ajánlanátok?
Nagyon köszönöm a gyors válaszokat!De azért még várnám őket!
:-)
Pumira is gondoltam. De azért egy juhász, pásztorkutya elég sok mozgást igényel és a pumi csaholós...A szomszédok lehet nem tolerálnák....
1. vagyok :)
Pumit, sheltiet felejtsd el 1 óra mozgatás mellett, mert a legaktívabb kutyafajták közé tartoznak, nem véletlenül agilityznek velük olyan sokan. Ha meg nincsenek kellőképpen lemozgatva, akkor rombolni meg ugatni fognak, amúgy is mindkettő pofázós fajta.
Én is a bulldogokat, mopszot, esetleg egyéb szobakutyákat tudnék ajánlani(bichonok, máltai selyemkutya), cavalier king charles spániel sem extra mozgásigényú például. De ha nem ragaszkodsz a fajtatisztasághoz, vagy nem szeretnél 100 ezer forintot kifizetni egy kutyusért, akkor a menhelyeket is nagyon tudom ajánlani, ott biztos találsz olyan kutyát, aki megfelelne neked.
Mini?? Már ebből a fajtából is van.
A skótjuhász juhász kutya.
Vagy te a sheltie-re gondolsz?
Ez egyébként, függ a kutyától is mert pl. nem minden magyar vizsla hiperaktív vannak nyugodtabbak is.
És kölyök korában meg tudnád oldani a két óránkénti pisi-kakit?? Mert mikor még kölyök sűrűbben kell levinni, hogy szobatiszta legyen.
De ha nem szeretnéd kiállításra hordani, sem sportolni nem akarsz vele akkor egy menhelyi keverék a legjobb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!