Ti feláldoznátok az életeteket a kutyátokért?
Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 19:52
31/37 anonim válasza:
Persze! Én csak akkor nézek át az úton ha ő velem van amúgy csak fülelni szoktam hogy jön-e vagy sem.
32/37 anonim válasza:
Először olvasva a kérdést azonnal rávágtam, hogy nem. Viszont belegondolva, ha olyan helyzet adódna, hogy a szemem láttára bajba kerül a kutyám... már a gondolattól is ideges vagyok és úgy gondolom, hogy simán bemennék érte egy égő házba. Nem tudnék azzal a gondolattal élni, hogy meg sem próbáltam megmenteni azt a lényt, aki feltétel nélkül bízik bennem és aki bármit megtenne értem. Viszont azt is megértem, aki azt mondja, hogy az emberi élet előbbre való és nem lenne rá képes. Azt hiszem ez csak akkor derülne ki, ha nincs ideje az embernek gondolkodni rajta.:) Szóval én azt mondom, hogy nem tudom, de valószínűleg megpróbálnám úgy megúszni a dolgot, hogy mindketten életben maradjunk.:)
33/37 anonim válasza:
Nem van egy gyerekem akit nem hagynék árván akármilyen kutyáról is legyen szó.
34/37 anonim válasza:
Ha feláldoztad, utána meg éhen döglik. Semmi értelme nincs.
35/37 anonim válasza:
Feláldoznád magad a csincsilládért? :)
36/37 anonim válasza:
Érdekes kérdés :) Ha tudnám, hogy meghalok, akkor nem valószínű, de igazából ez így elég ritka eset, szóval a kérdés inkább úgy értelmes, hogy vállalnál-e komoly veszélyt azért, hogy megmentsd a kutyád és erre már azt mondom, hogy valószínűleg igen. Igazából a legtöbb "feláldozta magát XY-ért" sztori így indul, az illetőnek esze ágában nincs meghalni, inkább az az elképzelése, hogy mindketten túlélik, csak aztán nem jön össze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!