Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti feláldoznátok az életeteket...

Ti feláldoznátok az életeteket a kutyátokért?

Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 19:52
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Olyan helyzet szerintem nem tud alakulni, hogy 100%-osan biztos legyél abban, hogy ha megmented a kutyád, akkor te meghalsz, de ha egy olyan példát veszünk, hogy lángra kap egy ház és a kutyád bennmaradt, biztos, hogy visszamennék érte.. nem az járna a fejemben, hogy én meghalhatok, hanem hogy ő megmenekülhet.. bármennyire okos vagy vagány egy kutya, néha ők is rászorulnak az emberi segítségre, amit egy gazdi-kutya viszonyban nem szabad megtagadni..
2013. jan. 24. 09:45
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Ma már a tűzoltók is bemennek az égőházba a kutyáért macskáért, és egyéb állatért...

Szóval igen, feláldoznám, de kutyám is feláldozná értem.

El kell mesélnem ami a minap történt, és akkor mindenki megérti miért:

Tacskókeverék kutyám van, kicsi, de mégse öleb ahhoz nagy. Nagyon szereti az embereket, a kutyákat mindenkit... (szószórós értelembe mindenkit)

Sétáltunk ahogy szoktunk, bementünk a kisboltba (a környékünkön van egy gyermek intézet) besötétedett, és ahogy megyünk át az úton egyszer csak a sötétből előlepett egy fickó hirtelen, a kutyám abban a pillanatban elkapta a bokáját az meg káromkodott el elszaladt sántikálva!

A mindenkit szerető kutyám megakadályozta, hogy kiraboljanak, halált megvető bátorsággal szembe szált a rablóval! Ha ö nincs ott, én lehet, hogy holtan feküdnék ott, vagy egy jó nagy púppal a fejemen, telefon és pénztárca nélkül :)

Tehát feláldoznám-e a kutyámért az életemet???

Igen!

2013. jan. 24. 09:57
 23/37 anonim ***** válasza:
87%
gondolkodás nélkül ? : nem tudom , gondolkodás után ? : nem . de húztam már ki jég alól,meredek partoldalon ,térdig 2 fokos vízben állva ,egykézel,( mert a másikkal egy faágba kapaszkodtam ) pedig 40 kg . szóval, nem :) soha nem kerülhetünk olyan helyzetben ,hogy választani keljen.
2013. jan. 24. 11:12
 24/37 anonim ***** válasza:
91%

Még anno volt egy vizslánk. Sokat sétáltunk erdőszélen, és volt ott egy kis házikó, kerítés nélkül, egy láncra vert óriási kutyával. És egyszer ez a kutya elkapta a vizslámat, eltépte a láncát. Tudom, hogy ez tilos, de közéjük ugrottam ordítva, és letéptem a kuytát a vizslámról. Hála istennek a gazdája gyorsan kisietett, és megfogta az ebét. Pár karcolással megúszta a vizslám.

Az a durva, hogy nem is gondolkodtam...

2013. jan. 24. 12:52
 25/37 anonim ***** válasza:
80%
Nem, nem hinném, hogy utána a kutyámnak jó lenne nélkülem....
2013. jan. 24. 13:00
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Igen amúgy ez a durva benne, hogy olyan gyorsan történik minden ilyenkor, az ember nem gondolkozik, hanem cselekszik, hisz a kutyája tulajdonképpen olyan, mintha a szíve egy darabkája lenne, és siet neki segíteni.
2013. jan. 24. 14:14
 27/37 anonim válasza:
IGEN !
2013. jan. 24. 15:19
 28/37 anonim válasza:
igen
2013. jan. 24. 15:29
 29/37 anonim válasza:
Én ne tartsatok hülyének, de igen
2013. jan. 24. 16:25
 30/37 anonim ***** válasza:
Nem, a kutyámért nem áldoznám fel magamat, viszont a gyerekeimért igen... ha feláldoznám a kutyámért, szerinted mit szólnának a gyerekeim? Ezt csakis az érti, akinek van gyereke.
2013. jan. 24. 16:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!