Ti feláldoznátok az életeteket a kutyátokért?
Ma már a tűzoltók is bemennek az égőházba a kutyáért macskáért, és egyéb állatért...
Szóval igen, feláldoznám, de kutyám is feláldozná értem.
El kell mesélnem ami a minap történt, és akkor mindenki megérti miért:
Tacskókeverék kutyám van, kicsi, de mégse öleb ahhoz nagy. Nagyon szereti az embereket, a kutyákat mindenkit... (szószórós értelembe mindenkit)
Sétáltunk ahogy szoktunk, bementünk a kisboltba (a környékünkön van egy gyermek intézet) besötétedett, és ahogy megyünk át az úton egyszer csak a sötétből előlepett egy fickó hirtelen, a kutyám abban a pillanatban elkapta a bokáját az meg káromkodott el elszaladt sántikálva!
A mindenkit szerető kutyám megakadályozta, hogy kiraboljanak, halált megvető bátorsággal szembe szált a rablóval! Ha ö nincs ott, én lehet, hogy holtan feküdnék ott, vagy egy jó nagy púppal a fejemen, telefon és pénztárca nélkül :)
Tehát feláldoznám-e a kutyámért az életemet???
Igen!
Még anno volt egy vizslánk. Sokat sétáltunk erdőszélen, és volt ott egy kis házikó, kerítés nélkül, egy láncra vert óriási kutyával. És egyszer ez a kutya elkapta a vizslámat, eltépte a láncát. Tudom, hogy ez tilos, de közéjük ugrottam ordítva, és letéptem a kuytát a vizslámról. Hála istennek a gazdája gyorsan kisietett, és megfogta az ebét. Pár karcolással megúszta a vizslám.
Az a durva, hogy nem is gondolkodtam...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!