Van egy kis yorkim aki terhes. Honnan lehet tudni hány kiskutyája lesz?
Ugyan nem látszik rendesen, de szerintem szinhibás
Standard:
"Színezet: A nyakszirttõl a farok végéig sötét acélkék (nem ezüstös kék) szõrzet borítja a testet, melybe nem keveredhet fakó, bronzszínű vagy sötét árnyalat. A mellkason sûrû, fényes tan-színû szõrzet. A tan-színű szõrzet a gyökerénél sötétebb, mint a szõrszál közepén, a vége felé egyre világosabb"
Éjféli beíró köszönöm:)
Te meg kedves 88%-os gondoltam hogy valamibe bele fogsz kötni, hihetetlen vagy:D Látom neked ez a hobbyd, semmi baj, nem sértődök meg.
A fülének is sötétnek kéne lennie
"Fülei kisméretűek, V-alakúak, egyenesen állnak,nem túl messze egymástól, rövid és nagyon sötét tan-színű szõrzettel borítottak"
Nézd meg pl őt, neki is tök világos a színe. Írj a tenyésztőnek hogy színhibás keverék kutyája van. Na de nehogy már én győzködjelek téged, ez nevetséges.
Ha levágnád ennyek a kutyának a szőrét, ő is tök világos lenne, láthatod a szőre tövénél. Na de én befejeztem, te úgyis bele tudsz kötni valamibe.
Nagyon jó az életem, köszönöm szépen. A kutyáim is egészségesek, igaz jóval nagyobbak egy yorkie-nál
Egyébként a yorkie szőre a tövénél a legsötétebb és nem szokás rövidre nyírni.
"A tan-színű szõrzet a gyökerénél sötétebb, mint a szõrszál közepén, a vége felé egyre világosabb"
De ezzel én is befejeztem. Csak jó lenne, ha valaki vesz egy kutyát akkor tájékozódna, ha nekiáll szaporítani akkor előtte elolvasna 3 könyvet. Hogy tudja hogyan kéne csinálni.
És akkor nem lenne ennyi beteg, ideggyenge yorkie az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!