Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy husky lenne a keményebb...

Egy husky lenne a keményebb vagy egy német juhász ha összeverekednének? Tegyük fel mind a két kutya 3 éves lenne.

Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 00:27
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Mi az hogy épp ezért? Ha végig olvastad amit írtam akkor abból kilátszik hogy átlag körülmények között átlag egyedek, nem hiszem hogy 1v1 et megnyernek, de biztos vannak kivételek.

Nyilván ha a farkas kisebb, gyengébb mint a kutya akkor rendben.

Farkas ellen vannak igen, de sosem egyedül.

Bár igaz sok féle farkas van amik méretben is mások, tehát ha egy átlagos kaukkal szemben egy kisebb fajtájú szembe menne, akkor esélye van a kutyának.

Nézd meg mekkora fogai vannak az egyiknek és a másiknak, a farkasok nagyobb harapó erővel rendelkeznek mint a kutya. Sokkal több a harci tapasztalatuk és nekik ténylegesen a harc az életük.

Nézd meg azt a netboardos linket, ott van néhány elég durva kép amit jobb ha inkább nem láttam volna.

Pontosan ezért ezek a kutyák mindig 2en,3an vannak ezzel kipótolva a mennyiség kontra minőséget.

Ha nekem nem hiszel nézz ott szét, olvasd el a szövegeket.

2013. jan. 6. 15:22
 32/34 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Ezt olvasgasd, mielőtt ostobaságokat beszélsz. Itt vannak a fotók, hogy mit hagynak a farkasok a pásztorkutyából, ha elkapják.

Itt sok pásztorkutyás ember ír, olyanok is, akik nyájat őriztetnek a kutyáikkal Erdélyben. Ők tapasztaltak ebben, nap, mint nap találkoznak farkasokkal, medvékkel. Az ő elmondásuk alapján is nincs olyan pásztorkutya, amelyik 1v1-ben egy kifejlett szürke farkas ellen nyerhetne. Konkrétan 0% esélyt adnak a kutyának.

Íme a link:

[link]

2013. jan. 6. 21:42
 33/34 anonim ***** válasza:

En is thai boxolok,de attol,hogy te eljarsz 4 eve edzesre,meg nem biztos,hogy ennyire harcoskodni kene es nagykepunek lenni.

4 ev alatt megtanulhattad volna az alazatossagot,a tiszteletet.Tisztelni kell az ellenfelet,mert sosem lehet tudni,hogy kivel allsz szemben.

Ez mostmar ringsport lett,mint a kickbox.versenyzesre valo.A muay boran az mar egy komoly harcmuveszet volt,de ennek az itteni muay thai-nak koze nincs hozza.Sot van,ahol meg konyoktechnikat sem oktatnak,mert versenyen nem hasznalhato.Nem a legjobb a hazai thaibox oktatas minosege.

Az is lehet,hogy akinek beszolsz,az jol oktatott harcmuveszetet tanul,ami nem versenyzesre valo.Pl japan jujitsu,wudang kungfu,wingChun kungfu,tradicionalis judo,tradicionalis karate(nem versenykarate) stb

2013. máj. 5. 19:17
 34/34 anonim ***** válasza:

Elozo vagyok.

Azt kihagytam,hogy ezesetben neked annyi,nezheted a thaibox tudasod.

Ezzel nem a thaiboxot mocskolom,en is ezt a kuzdosportot uzom,csak probalom sugallni,hogy csak ettol nem leszel te a legjobb bunyos a vilagon,bar teny,hogy sok thai mozdulat jol jon kulonbozo helyzetekben :D

Nekem az unokatestverem boxolo es mellette judozik.

En meg thaiboxolok,de edzesen foldharcot(grappling) is tanulunk(foldrevitelek,feszitesek,fojtasok stb)es regen judoztam egy keveset.

A mi bunyonk altalaban elegge kiegyensulyozott,nagyokat szoktunk harcolni,de latszik,hogy sokkal jobban ut,mint en,jobb a labmunkaja,gyorsabb.

A rugasaimmal tudom csak legyozni,meg egy par szamara ismeretlen mozdulattal.(pl Guillotine fojtas).

2013. máj. 5. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!