Egy husky lenne a keményebb vagy egy német juhász ha összeverekednének? Tegyük fel mind a két kutya 3 éves lenne.
Te vagy én lennék a keményebb, ha összeverekednénk? Tegyük fel, egyidősek és egy súlycsoport vagyunk.
Ugye nem kutyákat akarsz verekedtetni?
Te vagy én lennék a keményebb, ha összeverekednénk? Tegyük fel, egyidősek és egy súlycsoport vagyunk.
Ugye nem kutyákat akarsz verekedtetni?
Első kérdésedre a válaszom: Én
A második kérdésedre a válaszom:Nem bírok még egy bogarat sem agyon taposni. (Nem azért mert 2 deka a súlyom hanem mert imádom az állatokat.)
Akkor nem értem, miért foglalkoztat a kérdés.
Lehet, te lennél a keményebb, de én az okosabb. :D
Hogy tudnál hülyére verni, ha egyszer okosabb lennék és kijátszanálak? Ne bosszants!
Látom, különben vevők a kérdésedre :)
Mivel 4 éve a Thai boxot űzöm, kicsit nevetséges lenne kijátszanod. :)
"Látom, különben vevők a kérdésedre :)"
Késő van már,azért nem írnak,mindenki alszik szinte.Majd délig megnyomják hidd el. :)
Akkor jövök én, örülök h küzdő sporttal foglalkozol, én meg lelőlek. Na :D :D :D Kész :D
Amúgy az adott egyedtől függ. Függ a fizikai kondíciótól, tapasztalattól, vérmérséklettől, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!