Cpt.Krisz kérdése:
Husky vagy Német juhász a jobb?
Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 16:52
1/12 anonim válasza:
Hogy-hogy a jobb? Hogy lehet ilyen kérdést feltenni? Miben melyik a jobb?
2/12 anonim válasza:
ez hülyeség... Mindkettő másban jó. Én pl.: a németjuhászért vagyok oda,de a huskyt is szeretem. Mindkettő nagyon jó kutyafajta,de választani nem lehet,ha nem adod meg konkrétan,hogy miben kell jobbnak lenniük.
4/12 anonim válasza:
XD melyik a jobb? Egyik jobb, mint a másik.
5/12 anonim válasza:
A huskt tekintélyesebb, különlegesebb, szebb, a németjuhász családcentrikusabb, kezelhetőbb, taníthatóbb.
6/12 xnorkax válasza:
Attól függ, milyen célra veszel kutyát. Egyik sem egy piskóta kutyus, mindkettő imád dolgozni. Ha házőrzésre, ÖVre szeretnél egy sportos kutyát, akkor a német juhász a megfelelőbb. Ha viszont imádsz sportolni és szeretnél egy abszolút nem házőrző típusú kutyát, akkor husky.
7/12 anonim válasza:
Mi az hogy jobb? Ez nem egy autó, ez két kutya fajta, más-más szerepre. Sajátjukban mindkettő jó. A husky kiváló szánhúzó kutya, nagy mozgásigénye van, sok foglalkozást igényel. A német juhász pedig, rendkívül értelmes, szintén sok foglalkozást igénylő, munka mániás okos fajta. Kiváló őrző védő, házőrző és egyéb feladatokat ellátó kutya képezhető belőle.(rendőrkutya, vakvezető, őrkutya, mentőkutya...stb) Lényeg az, hogy mindkettő jó kutya, a saját kategóriájában! Kérdésedre a válasz akkor dől el, ha leírod milyen célra szeretnéd.
8/12 anonim válasza:
9/12 anonim válasza:
Mindkettő ugyanolyan jó kinézetre és belsőre is. Sosem voltam híve ennek a-na héé melyik a jobb fajta?? cuccnak. Ez olyan mintha egy német rosszabb ember lenne ,mint egy magyar,pedig nem a származás-vagy itt épp fajta- szerint kell eldönteni,hogy mennyire szerethető valaki.
Előző válaszoló voltam.
10/12 anonim válasza:
Németjuhász. Husky nem bírja a magyar nyár melegét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!