Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Husky vagy Német juhász a jobb?

Cpt.Krisz kérdése:

Husky vagy Német juhász a jobb?

Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 16:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%
Hogy-hogy a jobb? Hogy lehet ilyen kérdést feltenni? Miben melyik a jobb?
2011. máj. 22. 16:55
 2/12 anonim ***** válasza:
73%
ez hülyeség... Mindkettő másban jó. Én pl.: a németjuhászért vagyok oda,de a huskyt is szeretem. Mindkettő nagyon jó kutyafajta,de választani nem lehet,ha nem adod meg konkrétan,hogy miben kell jobbnak lenniük.
2011. máj. 22. 17:01
 3/12 anonim ***** válasza:
ég és föld :D
2011. máj. 22. 17:10
 4/12 anonim ***** válasza:
XD melyik a jobb? Egyik jobb, mint a másik.
2011. máj. 22. 17:13
 5/12 anonim ***** válasza:
A huskt tekintélyesebb, különlegesebb, szebb, a németjuhász családcentrikusabb, kezelhetőbb, taníthatóbb.
2011. máj. 22. 17:27
 6/12 xnorkax ***** válasza:
Attól függ, milyen célra veszel kutyát. Egyik sem egy piskóta kutyus, mindkettő imád dolgozni. Ha házőrzésre, ÖVre szeretnél egy sportos kutyát, akkor a német juhász a megfelelőbb. Ha viszont imádsz sportolni és szeretnél egy abszolút nem házőrző típusú kutyát, akkor husky.
2011. máj. 22. 17:36
 7/12 anonim ***** válasza:
Mi az hogy jobb? Ez nem egy autó, ez két kutya fajta, más-más szerepre. Sajátjukban mindkettő jó. A husky kiváló szánhúzó kutya, nagy mozgásigénye van, sok foglalkozást igényel. A német juhász pedig, rendkívül értelmes, szintén sok foglalkozást igénylő, munka mániás okos fajta. Kiváló őrző védő, házőrző és egyéb feladatokat ellátó kutya képezhető belőle.(rendőrkutya, vakvezető, őrkutya, mentőkutya...stb) Lényeg az, hogy mindkettő jó kutya, a saját kategóriájában! Kérdésedre a válasz akkor dől el, ha leírod milyen célra szeretnéd.
2011. máj. 22. 17:46
 8/12 anonim ***** válasza:

17:27-es a husky semmivel sem szebb a németjuhásznál..

husky: [link]

németj.: [link]

2011. máj. 22. 17:47
 9/12 anonim ***** válasza:

Mindkettő ugyanolyan jó kinézetre és belsőre is. Sosem voltam híve ennek a-na héé melyik a jobb fajta?? cuccnak. Ez olyan mintha egy német rosszabb ember lenne ,mint egy magyar,pedig nem a származás-vagy itt épp fajta- szerint kell eldönteni,hogy mennyire szerethető valaki.

Előző válaszoló voltam.

2011. máj. 22. 17:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Németjuhász. Husky nem bírja a magyar nyár melegét.
2011. máj. 22. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!