Cpt.Krisz kérdése:
Husky vagy Német juhász a jobb?
Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 16:52
12/12 anonim válasza:
Szia nekem két huskym van és 1 munkavonalas Német juhászom.Ilyen nincs hogy jobb a két fajta között szakadéknyi a különbség.A német juhász szolgalelkű lesi minden parancsod szófogadó bár ezért meg kell dolgozni iskola képzés kell kiskorátol szocializálni,mivel örző védő fajta. jól birja a hideget meleget gyerekeket imádja a családját és a házat az élete árán is védi.1 csoda a legjobb kutya nem tombol nem rombol más kutyákal is jól ki jön,bár ivarzásnál figyelni kell probléma lehet a dominancia miatt.De jól nevelt kutyánál ez sem gond.A husky ha kerted van búcsúz el tőlle.Gyönyörű kertünk volt 3 kutya mellet megjött a 2 husky még a gyümölcsfákat is kinyirták csak a fenyő maradt a mellet hogy mindennap futtatva vannak.Mindent meglehet nekik tanitani de csak akkor engedelmeskedik ha kedve van ,öntörvényű makacs kutyák.Családot gyereket imádják kedvesek más kutyákkal jól kijönek.De csak tapasztalt gazdához való és jó magas erős kerités kell.Imádnak ásni magas a vadász ösztönük nyul szarvas nem elenfél.Ha naponta nem futatod tombol rombol nekem még a szakadó esőben vagy a -20 fokban is ell kel vinnem őket futni igy kerek az életük nem 1szerű fajta szép és enyit is tud pont.Ha engedelmes jó házörzö kutyát akarsz Német juhász de a suli kötelező.Ha sok a türelmed kertes házban laksz akkor husky remélem tudtam segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!