Egy husky lenne a keményebb vagy egy német juhász ha összeverekednének? Tegyük fel mind a két kutya 3 éves lenne.
Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 00:27
11/34 A kérdező kommentje:
És ha egy ugyanolyan nagyságú vad farkassal engednének össze egy németjuhászt?
2012. dec. 15. 11:37
12/34 anonim válasza:
"Mivel 4 éve a Thai boxot űzöm, kicsit nevetséges lenne kijátszanod. :) "
Hát szerintem nem ettől függ. De legyen igazad, akkor nem hiábavaló az önbizalmad.
13/34 anonim válasza:
Az ugyanolyan nagyságú vad farkas, tehát 35-40kg (ekkora mondjuk az indiai farkas), könnyedén megölné a németjuhászt és utána el is fogyasztaná.
14/34 A kérdező kommentje:
Én nem féltenék egy véres szemű veszett habzós szájú németjuhászt egy farkastól ugyan olyan méretben.Biztos hogy nem félne a farkastól.
2012. dec. 15. 13:24
15/34 anonim válasza:
A farkas egy vadállat . gond nélkül megöl bármilyen házikedvencet ,legyen akármilyen vad,habzószájú németjuci,ebben biztos lehetsz:D
16/34 anonim válasza:
Volt már egy németjuci vs farkas kérdés, tuti te voltál az...Ott se hitted el, h egy farkas könnyedén szétkap egy njucit.
17/34 A kérdező kommentje:
Szerintem azért a kaukázusi medveölő kinyiffantaná a farkast.Ez 100%
2012. dec. 15. 16:43
18/34 anonim válasza:
Oké, tényleg te voltál. Ott is elmondák, nem, nem nyiffantaná ki....
19/34 A kérdező kommentje:
Az a 3 tonnás kutya? Meg enné vacsorára....
2012. dec. 16. 01:36
20/34 anonim válasza:
Pásztorkutyának sincs esélye egy kifejlett farkas ellen 1v1-ben. Se kaunak, se kangalnak, se komondornak. Még örvvel a nyakukban sem. Vacsora kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!