Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy husky lenne a keményebb...

Egy husky lenne a keményebb vagy egy német juhász ha összeverekednének? Tegyük fel mind a két kutya 3 éves lenne.

Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 00:27
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
A farkas egy vadállat, a husky pedig egy háziasított, agressziótól mentes kutya. Nem lehet a kettőt összehasonlítani. Huskyval szemben szerintem a német juhász kerülne ki győztesen, valódi farkassal viszont alul maradna.
2012. dec. 16. 18:24
 22/34 A kérdező kommentje:
A kaukázusi kinyírná,hagyjál már.Egy kaukázusi medveölő vagy egy Kangal, megölné a farkast.Bizonyítsd be hogy a farkas felfalná a medveölőt, mert nekem hihetetlen.
2012. dec. 16. 20:47
 23/34 anonim ***** válasza:

Olyan fajta nincs, hogy kaukázusi medveölő. Caucasian ovcharka vagy magyarul kaukázusi pásztorkutya.

Ezek a kutyák medvét csak falkában tudnak nagyon ritkán ölni. Egyébként nincs esélyük 1v1-ben. Egy 250-500kg-os medve ellen pedig végképp nincs.

[link]

Olvasgasd, láthatod mennyit hagynak a kutyákból a farkasok. Néha csak a fejét és a gerincoszlopot.

2012. dec. 16. 21:26
 24/34 anonim ***** válasza:
2012. dec. 23. 15:07
 25/34 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: Nem az a lényeg hogy te mit gondolsz róla, hanem az, hogy sokan hogy mondják, nem kell külön kiselőadást tartanod róla.

Utolsó:

Fingom sincs hogy miért illesztetted be ezt a videót, amikor köze nincs a témához,és már 30x láttam.

A kaukázusi vagy kangal 1 v 1-ben megöli a farkast, hiszitek vagy sem, épp most láttam róla egy videót.Úgy hogy úszott a kis történetetek.Meglátszik,mennyire értetek a kutyákhoz.

2012. dec. 23. 16:14
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Ostoba, előbb menj ki Erdélybe és beszélgess a pásztorokkal, hogy hány kutyájukat zabálták már meg farkasok, kaut és kájt is. Amerikában még a 20kilós prérifarkasok is jó pár kutyát kinyírnak. Egy 60-70kg-os ereje teljében lévő szürke farkas könnyedén legyőz bármilyen kutyát. Nincs ellenfele.
2012. dec. 23. 16:50
 27/34 anonim ***** válasza:
A lényeg: Bármilyen két kutya mielőtt összeverekedne és te a közelben vagy, egymás helyett téged intézzenek el. Ha van kutyád, nem kérdés hogy a nagyobb IQ a póráz alsó végén található. Olyan emberre akiben ez a kérdés egyáltalán felmerül, egy cserép muskátlit nem bíznék rá, nemhogy egy érző állatot.
2012. dec. 24. 14:30
 28/34 A kérdező kommentje:
1 v 1 -ben a kaukázusi, megdarabolja úgy a farkast, mint a pinty :)
2012. dec. 24. 20:42
 29/34 anonim ***** válasza:

Kérdező én értem hogy harcos alkat vagy és még kérkedsz is vele, de úgy ahogy te sem nyernél egy olyan ember ellen akinek a harc a túlélésért mindennapos, még egy nagy testű pásztor sem 1v1ezne le egy farkast.

Természetesen kivétel mindig akad, de egy farkas sokkal inkább harc edzett és rávalóbb mint egy kutya.

Én is a hozzám közelebb állónak adnák nyerési esélyt, de egy harcos ismeri a határait és a lehetőségeit és nem kérked az erejével.

Egy huskynak elvben nincs szüksége arra hogy harcoljon míg egy njuhásznak a nevében is benne van hogy megeshet hogy oda kell tennie magát a nyáj védelmében.

De ugyan ilyen hülyeség amikor azt állítják hogy a pitbull még a t34-est is leveri.

Abban egyetértünk hogy egy kauk vagy egyéb keleti pásztor kutyák levernek akár milyen más kutyát, még pitbullt is, mert jól kinéznénk hogy farkasok ellen tartják őket de egy pitett meg nem tudnak elverni...

Farkasok és medvék ellen lettek tenyésztve, tehát kutyák ellen biztos hatásosak, de a nagy ragadozók ellen egyedül ők is esélytelenek, mert nem az ő súlycsoportjuk, nem véletlen tartanak belőlük legalább 3at, mert úgy már megölik a magányos farkast, illetve elriasztják a medvét.

És tekintsünk el az extrém esetektől.

De ezek a kinyerne ha kérdések azért fölöslegesek mert annyira egyén és helyzet függő hogy hacsak nem egyértelmű a csoport különbség miatt, akkor elég nehéz megmondani ki nyerne, és ezek csak az emberi hiúságról szólnak, mert aki tisztába van magával, annak nem nincs szüksége ilyen vetélkedésre.

2013. jan. 6. 02:15
 30/34 A kérdező kommentje:
Épp ezért mondom hogy a kaukázusi kinyírná a farkast.De elmondom harmadjára is, hogy láttam róla videót unokatestvéremék.Eldöntve,kész,ennyi.
2013. jan. 6. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!