Rex kutyaotthon alapítvány - karácsonyi "állatkölcsönzés"! Mi a véleményetek erről?
A menhelyi kutyák 90%-a leéli az életét úgy, hogy soha, de soha nem lesz többé gazdája.
Én ebben a kezdeményezésben látom azt a reményt, hogy a kutyát már nem fogják visszaküldeni a menhelyre.
Én is hoztam haza örökbe menhelyi kutyát és vele együtt egy jó kis kennelköhögést 40 fokos lázzal, hányással a kutyáimra. Szívem szerint visszapateroltam volna a kiskutyát a feladónak, már csak azért is, mert az egyik kutyám ráadásul még agresszív is volt vele.
De nem bírtam visszavinni!
Pedig úgy mentem el érte, ha valamelyik kutya nem fogadja be, legfeljebb visszaviszem.
Csakhogy akkorra már ő az én kutyám volt.
Betegséget, idegeskedést, hatalmas állatorvos költségeket okozott nekünk. Megőszültem abban a 2 hónapban, amíg meg nem gyógyultak végre a kutyáim és amíg össze nem szoktattam őket. De sikerült. Sikerülnie kellett, mert nem bírtam visszavinni. Tudtam, hogy neki nincs senki más rajtam kívül. Ma már 5 éves és teljesen beilleszkedett a kutyáim közé. Kicsit mindig sérült lesz, kicsit mindig magán hordozza azt, hogy ő menhelyi kutya. Alázatoskodóbb, bizalmatlanabb a többinél. De az én kutyám. Nincs rajtam kívül senkije.
Valószínű a karácsonyi kölcsönzők közt lesz néhány ember, aki ugyanígy érez és a problémák ellenére, és annak ellenére, hogy eredeti terv szerint csak néhány napra kérte a kutyát, nem fogja tudni visszavinni. Biztos vagyok benne, hogy így lesz. Lesz akiket visszavisznek. De az embereknek látniuk kell ezeket az elhagyott kis állatokat, hogy be is fogadjanak közülük.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__3743325-elves..
Itt a 9-es pontban épp egy REX-es sztorimat osztottam meg, mielőtt ezt a kérdést olvastam volna.
A kutya miatt értesítve lett az Illatos út, a Noé, de csakis a REX intézkedett azonnal és hathatósan.
Nem tudok sokat a REX-ről, de ezt a 16 éves kutyát ők mentették meg.
Drága utolsó! Próbáld meg légy szíves egy hajléktalanoktól elvett, bántalmazott kutyához kihívni a Rexet és meglátod mi történik.
Nagy valószínűséggel azért mentek ki az OFT-hez, mert már befutott hozzájuk az, hogy a gazdája keresi. Mert egyébként csak a média érdeklődésére számot tartó esetekhez rohannak.
szeretekfőzni:
Nem milyenek, hanem álland túlterheltséggel, telítettséggel futnak.
Kivéve a Rex kik csak idén 88 millió Ft 1% támogatást kaptak és 159 millió Ft-juk van lekötött értékpapírokban és másik 100 millió a bankban vagy pénztárban.
38-as! Minden szavaddal egyet értek!
Azonban ne felejtsük el, hogy a REX nagyszabású oktató programokat végez a gyerekek körében...és ők a jövő generációja, bennük lehet minden reményük az állatvédőknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!