Ha alapítványtól fogadok örökbe kutyát, akkor kell adományoznom?
az oltás árát vagy az ivartalanítást szerintem ki kell fizetni én sok helyen olvastam..vmiből nekik is fizetni kell a többi kutya kajáját,oltását és egyéb dolgokat..
most pár ezer ft adományozol vagy veszel 3 kg olcsó kutya kaját az is adománynak számít..
Adomány címén kérik. Rávezetik a kuncsaftot. 90%-ban oda is adják. Szerintem ez természetes. Miért kérjem ingyen.
ingyen kutyának nincs "értéke" előbb dobják az utcára, mit azt amelyikért fizettek.
Ez az összeg csak egy jelképes, ha ezt valaki nem akarja kifizetni, akkor ne is tartson kutyát.
Alapítványa válogatja, de azért illik egy kicsivel támogatni az alapítványt, mert így is nagyon nehéz nekik, de erejükön felül is minden fajtamentő egyesület mindent megtesz amit tud.
Szóval nekem az a minimum lenne hogy ha nem is pénzzel, de egy kis táppal, pokrócokkal hozzájárulok az életükhöz. (nincs onnan kutyám de így is szoktam adományozni a helyi menhelynek)
Előttem szólóval megegyezik a véleményem. Aki egy tízezrest legalább nem hagy ott, azaz sajnálja rá, az gondoljon bele, hogy lehet az élete során komolyabb baja, betegsége a kutyának, és lehet hogy súlyos tíz ezreket vagy többet elkér a doki. És ha jó gazdija van és megteheti, akkor ki is adja azt a pénzt.
Mi nem vagyunk anyagilag eleresztve. Van egy kis befogadott pincsink, de azonnal doki ha fáj vmije és ha műteni kéne, amennyit bírunk kifizetnénk. Persze hitelbe nem vernénk magunkat, mert sajnos nekünk is élnünk kell, de imádjuk és figyelünk rá nagyon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!