Miskolci Állatsegítő Alapítvány (M. Á. S. A. ) Vélemény?
Ez nagyon szép! :)
És az örökbe fogadás hogy megy náluk?
Szia!
Elmész,kiválasztod,aláírod a papírokat, kifizeted az oltást,és hozhatod is a kutyust.
Mi szeptemberben hoztunk onnan. Kimész a telepre,keresel egy embert,elmondod az igényeidet, megmutatja melyik kutyák felelnének meg esetleg,ha megtetszik egy kutya,elmondják a tulajdonságaikat.
Pontosan nem tudom,mit tartalmaz a papír,amit alá kell írni.
Mi 7000 Ft-ot fizettünk,hogy ebben csak az oltás van e,vagy más is,nem tudom,de igazán nem sok egy hűséges társért,még ha keverék is.
Eni
Egy éve pusztult el a yorki-keverék kutyusunk. A világon a legédesebb és legcsúnyább kutyusa volt :(
Lassan eljutok oda, hogy megint szeretnék kutyust...de tuti keveréket és azt hiszem yorkit: intelligens, durocellll, nem agresszív, és igazi érző lény.
Ha megírnátok a Miskolci menhely címét és tel.számát, talán már kész vagyok lelkileg, hogy érdeklődjem. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!