Miért mondják hogy egy kölyök kutya felnevelése 150. 000ft? Mi kerül ennyibe?
A mi kutyánk kis korától nálunk van de nem hiszem hogy a 4 év alatt rá lett költve 150.000ft, nemhogy pár hónap alatt.
Nem éhezik.
Igaz hogy nem veszünk havi 30-40 ezerért tápot hanem a maradék kaját, főtt kaját eszi amit egyébként kidobnánk ha nem lenne a kutya aki megegye.. Az oltást megkapja minden évben.
Ez nem fajtiszta.
Egy fajtiszta kutyába ugyan mi kerül 100.000be? Amúgy láttam 35-ért is, ez már barátibb ár, de nem emlékszek hogy volt e törzskönyve.
Ismerősöm ingyen kapta, ha 150.000be került volna a felnevelése akkor nem kapta volna meg hiába rokonáé a kutya
OFF:
Ti nagyon mai gyerekek vagytok az biztos.
Azért gondoljátok el a régi időben a táp sem létezett. vagyis kettő fajta. A KUKE és a DARLING konzerv, amit a kutyák nagy többsége meg sem evett. És akkor is tartottak kutyákat. Jó kondícióban is voltak. Az életkoruk? Ugyanannyi ideig éltek mint manapság a kutyák.
Személy szerint én a tápot kiegészítésként adom, mert a kutyámra nem vagyok LUSTA főzni.
Több kutyát felneveltem /munkakutyákat/ üzemi koszton. átlag éltkoruk 13-14 év volt. Egy volt amelyik a 15. évét is betöltötte, és tápot még hírből se kaptak.
Nem kell annyit főzni, hogy a végén a kukában kössön ki, vagy megetetjük a konyhamalaccal, a kutyával. Azon is lehet spórolni, hogy annyit főz az ember, hogy 1-1 tányér étel jön ki. Kutyának lehet kapni olcsón húst, vagy nyesedéket lehet neki adni.
Nem értem, akik normálisan bánnak a kutyával, miért kezdik el védni azt, aki riasztónak használja. Olvassatok vissza kicsit.
tegnap 18:14
Szerintem ha csendben maradtál volna, bölcs maradtál volna....Komolyan elegem van már az ilyen emberekből. Olvass már utána a tenyésztőnek és a szaporítónak, te szerencsétlen!!!! Nem azért ajánlja mindenki a tenyésztőt, mert hú de k@rva jó százezrekért kutyát venni!!! Fogjátok már fel! Olvass utána a dolgoknak!!!! Egyszerűen nem értem, hogyan lehet ennyi sötét ember ezen a Földön. Olvasni luxus, igaz? Írd már be a google-be, hogy szaporító, és olvass! Aztán írd be, hogy tenyésztő, és olvass! Vagy a felfogásoddal és az értelmezéssel van gond??? Aztán olvass az etetésről. Miért rossz a kutyáknak az, amit mi eszünk? Tessék: [link]
Vagy felolvassam neked? Mert mocskolódni, magyarázni, okoskodni azt tudtok. De kicsit mélyebben beleásni magadat a témába, és könyveket, weboldalakat olvasni már lusták vagytok. Ezt üzenem azoknak az értelmi fogyatékosoknak, akik díjazzák a maradékkal való etetést, meg a szaporítókat, és okosnak hiszik magukat. Na, most pontozzatok le gyorsan, máshoz úgyse értetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!