Miért mondják hogy egy kölyök kutya felnevelése 150. 000ft? Mi kerül ennyibe?
A mi kutyánk kis korától nálunk van de nem hiszem hogy a 4 év alatt rá lett költve 150.000ft, nemhogy pár hónap alatt.
Nem éhezik.
Igaz hogy nem veszünk havi 30-40 ezerért tápot hanem a maradék kaját, főtt kaját eszi amit egyébként kidobnánk ha nem lenne a kutya aki megegye.. Az oltást megkapja minden évben.
Ez nem fajtiszta.
Egy fajtiszta kutyába ugyan mi kerül 100.000be? Amúgy láttam 35-ért is, ez már barátibb ár, de nem emlékszek hogy volt e törzskönyve.
Ismerősöm ingyen kapta, ha 150.000be került volna a felnevelése akkor nem kapta volna meg hiába rokonáé a kutya
Nekünk se volt itthon problémán eggyik kutyával sem amíg ki voltak baxva a kertbe és nem foglalkoztunk velük. Szerecsétlen kutyák örültek ha láttak és hozzájuk értünk nem hogy még problémásak legyenek.
Probléma azzal a kutyával van akivel foglalkoznak mert ott jön elő. Akivel nem foglalkozol annyit ott nem jön elő annyi probléma
Az ilyen kérdések kiírója lusta utánaolvasni a dolgoknak, vagy mi? Én már nem írom le megint, hogy miért törzskönyves, miért nem szaporított, miért nem maradék, miért prémium eledel vagy BARF etetés...Keress rá ezekre a szavakra, és OLVASS!!!
Ja, és keress rá arra a szóra hogy fajtiszta és fajtAtiszta.
Úgy látom rossz helyen kérdeztem mert itt minden ki annyira elfogult.
Mi az hogy alap a kutyaiskola? Egy ismerősöm van aki hordta kutyaiskolába az ebeket, a többiek nem. Van aki a telep őrzésére használta tehát napi 1 szer látta a gazdáját.
Van egy fickó a faluban akinek egyszerre 2-3 kutyája van mindig, mindegyik fajtatiszta. Nem hiszem hogy a minimálbéres fizetéséből (tudom hol dolgozik és h ott mik a bérek) futja neki kutyaiskolára meg mindenféle tápokra.
Kutyakozmetika talán 1 van a környéken.
Volt olyan kutyánk ami nem is ette meg a tápot mert kiskorától kezdve főtt kaját evett. Egyszer hoztunk neki tápot de nem evett belőle.
Na ez az, hiába írunk bármit is, mert szerinte ő jól tartja a kutyát, pont úgy, mint más a faluban.
Biztos a többi hasonló "kutyatartó" válaszára várt.
A kutyaiskola azért van hogy a kutyád legalább nagyából szót fogadjon és ha véletlen túl lépi a kerítés vonalát akkor visszajöjjön hozzád ha hívod..
A maradék kérdésre visszatérve egymás szarát is megeszik még se azzal etetjük őket. Tudod ez olyan mint a gyereknél a zöldség szívesebben eszi a cukrot de ha mindig azt enne annak nem lenne jó vége :) Persze nem azt mondom hogy ne kapjon maradékot mert az enyém is kap. Megkapja a főtrizst ami marad meg a sült/rántott húsokat Párolt zöldségeket ha marad, de a szílvásgombócot meg a szarrá cukrozott túróstésztámat már nem a túl fűszereseket sem pörkölt ilyenek. Bár a múltkor a pörit átmostam nekik és megkapták de az más..
Ha kérdéseid merülnek fel, hogy mégis mire jó a drága, prémium táp, akkor esetleg utána kellene olvasni.
Tessék, ha már megkeresni lusta vagy...Itt mindenre választ kapsz! OLVASD EL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!