Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mást is rendőrséggel fenyegetn...

Mást is rendőrséggel fenyegetnek, ha megbünteti a kutyáját?

Figyelt kérdés
Ma meglepődve láttam, hogy a kutyám sz.rt falt, már hónapok óta nem csinált ilyet. Rendesen felment bennem a pumpa, meg is büntettem őt, nem tette zsebre, amit kapott. (Nem vertem őt el, meg sem ütöttem). Erre egy nő elkezdte mondanki nekem, hogy kihívja a rendőrséget, ha nem hagyom azonnal a szegény kutyát. A poén hogy az ő 'jólnevelt' kutyája őrjöngött a póráz végén. Máshol is dívik az ilyesmi?
2012. nov. 17. 13:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Múltkor egy közeli zárt futtatón voltunk, és valami hihetetlen rossz volt a kutyám. Durván játszott, harapdált, lila a kezem azóta is. Rászóltam, kiabáltam, megrángattam, hiába játéknak fogta fel. Egyedül voltunk, nem voltak emberek a közelben, így hát fogtam magam és otthagytam.

Nem mentem messzire, elbújtam egy bokor mögé, és onnan figyeltem, hogy mit csinál a kutya. Ha jöttek volna, természetesen visszamegyek, de nem jött senki. 10 perc után, amikor már sírt, nyüszögött visszamentem. Na akkor jött a nénike, hogy milyen ember vagyok én, hogy itt hagyom a kutyámat, satöbbi. Kérdeztem tőle, hogy jobb lenne-e ha jól megverném ilyenkor? Erre nem tudott mit mondani, én meg otthagytam.

De a módszer bevált.

2012. nov. 17. 16:33
 12/13 anonim ***** válasza:

kedves kérdező

nem neked szólt a veréssel kapcsolatos komment

legyél körültekintőbb mielőtt idótázol

2012. nov. 18. 18:29
 13/13 A kérdező kommentje:
Az idiótákat azokra írtam, akik megszólnak, mert büntetem a kutyámat, nem rád, bár utólag visszaolvasva lehet, hogy félreérthető voltam.
2012. nov. 18. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!