Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Németországban dolgoztam és a...

Németországban dolgoztam és a volt munkáltatómnál önhibámon kívül kárt okoztam. Már behajtócéggel fenyegetnek, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Utánnanéztem, felhívtam őket, de csak németül beszélnek és úgy tűnik hogy még nincs meg az engedélyük itthonra de 2012 december környékére ígérték hogy meglesz. De nekem ez rosszhír mert onnantól kezdve foglalhatnak mindent ami a lakásomban van.

[link]

2012. aug. 30. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Pl. részletfizetést kérni.

Ha olyasmire gondolsz, hogy megidézed a nagy Dzsinnt vagy valami és akkor nem kell majd fizetned, akkor rossz hírem van: ilyen nincs.

2012. aug. 31. 01:11
 2/5 anonim ***** válasza:

A honlapjuk elég gagyi, nem tudom mennyire vehető komolyan ez a cég.

Ha minden kötél szakad, akkor pakold át az értékesebb cuccaidat egy megbízható ismerőshöz.

Egyébként jogilag ez hogyan kivitelezhető? Aláírtál ott valamit, vagy volt esetleg bírósági tárgyalás, ahol fizetésre köteleztek?

2012. szept. 1. 14:42
 3/5 anonim válasza:
A weboldaluk fejlesztés alatt van, most alakultak ezek nemrég. Lehet nem is kell ezeknek aláírás, elég egy ipari kamerának a felvétele meg egy jó ügyvéd. Aztán ha végigvitték az ügyet akkor az országhatár már tényleg nem állítja meg a végrehajtókat. Nekem is jött levél tőlük, de én konkrétan a felmondási időt nem töltöttem le tehát tényleg vétkes vagyok. Írtam nekik mailt németül a Exekutive.inkassounternehmen@berlin.com címre, kíváncsi vagyok megtudok-e velük egyezni de ha nem az se baj, most sem itthon lakok. :-)
2012. szept. 2. 16:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Vagy egyszerűen kötözz át nagyi lepukkant lakásába...
2012. szept. 2. 19:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Már ha van ilyen.
2012. szept. 2. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!