Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Aki 'vegetáriánus', annak nem...

Aki 'vegetáriánus', annak nem képmutatás a kutyatartás?

Figyelt kérdés
Elvi okokból úgy döntöttem, hogy halon kívül más húst nem fogok magamhoz venni. Eddig is kb. szökőévente tettem, mivel nem igazán szeretem, régóta érett már bennem ez az elhatározás. KIOKTATÁST NEM KÉREK! Viszont a kutyáim természetesen kapnak tápot, húst, csontot stb. Természetesen nem fogom kidobni a kutyáimat vagy ilyesmi, csak nem tudom, hogy kéne a kettőt összeegyeztetni. Van esetleg valaki, aki szintén így tart kutyát?
2012. nov. 15. 09:52
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

A vegetarianizmus már az ókorban is létezett, mégse tudott "világhatalomra" törni :D

És igazából egy pici babánál káros is lehet, hiszen a hús tartlamaz olyan zsírsavakat, melyek az egészséges agyi működéshz fontosak.

2012. nov. 15. 17:13
 32/33 A kérdező kommentje:
Esetleg erre kaphatnék valamilyen tudományos alátámasztást, hogy az agynak ilyen zsírsavakra lenne szüksége? Az ókorban nem is volt szükség vegetarianizmusra olyan okokból, mint manapság, mivel akkoriban nem embertelen körülmények között tartották a levágásra szánt állatokat, tisztelték őket. Mindenesetre ha gyerekem lesz, ő azt eszik, amit akar, nem fogom belevonni, ha nem akarja.
2012. nov. 15. 19:59
 33/33 anonim ***** válasza:
2012. nov. 15. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!