Apósom nem rakat a kutyájukba chip-et. Megbüntetik majd?
Ha meg valaki a nyomkövetés miatt aggódik, akkor inkább ezen kéne filóznia, és nem a kutyachipen:
Én bizony attól tartok, hogy a tömeges reakció az lesz, mint apósodé. Oltatni sem fogják elvinni a kutyáikat. Lehet, hogy összeesküvés elmélet, de nehogy kitörjön valami veszettség járvány, mert megállna az eszem.
Pedig az emberek nagy része, főleg azok után a megnyilvánulások után, amiket itt olvasok (pedig ezek azok az emberek, akiknek van internetjük, normálisan élnek, a többséghez tartoznak (khm, ugye mindenki érti)), nem fogja a chip-kötelezettség miatt oltatni vinni a kutyáját. Ebből pedig komoly baj származhat :S
23-as én nem hiszem, hogy ettől annyira kellene tartani, ha valaki nem chipezteti be a kutyáját még mindig ott van az a lehetőség, hogy házhoz kihív egy dokit, aki nem néz semmit, mindenhol van ilyen doki.
De én nem értem miért olyan nagy probléma beletetetni a chipet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!