Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » SAVTÚLTENGÉSE van a kutyámnak...

SAVTÚLTENGÉSE van a kutyámnak a nedves eledeltől. Mit tegyek? Vajon az okozza a savtúltengést hogy magas a hústartalma? Valakinek hasonló tapasztalat? ötlet? Tipp? Bármi jöhet!

Figyelt kérdés
Ha száraz tápot(Brit Care lazac és burgonya) eszik akkor ilyen gond nincs!nyilván érzékeny gyomrú nem hiába eszi ezt a tápot.Azért adok mellé neki nedveset is mert így jobban csúszik neki és egyből befalja.nagyon jó étvágyú.ilyenkor adjak neki savlekötőt vagy felejtsem el ez a fajta nedves tápot(Natur's Harvest bárány és rizs)?vajon a sima főtt rizs is képes ilyen ilyen okozni?mert ha nem akkor ezt adok neki mint sem savlekötőt!egyébként nem hányással jelentkezik ez nála hanem nagyon erőseket nyel folyamatosan és ha tehetné zabálná ilyenkor a füvet de a 3. em. lakunk és ez rendszerint éjszaka jön rá ezért ilyenkor száraz kekszet próbálok neki adni már ha meg eszi.
2012. szept. 24. 09:31
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Ja na szóval hogy ránk is jellemző lehet nem hogy rájuk.régen én is adtam emberi gyógyszert hasmenés ellen és olyan has csikarást,puffadást(tv nézés közben simán hallani lehetett,meg szenvedte,csak feküdt) okozott szegény kutyának hogy azóta megtanultam a leckét hogy humán gyógyszerből legfeljebb széntablettát vagy bolus adstringenst adok mert ezek nem árthatnak max. nem segít de gyógyszert csak olyat adok be neki amit az orvos ír ki!!!!!!!!!!!!
2012. okt. 6. 00:46
 32/32 anonim ***** válasza:
hogyan kínozzuk kutyánkat?? hát így !
2012. okt. 6. 09:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!