Valakinek hasonló tapasztalat? Ugye nem lesz gond?
Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy macskás, de most az ölembe pottyant egy macsek. Vettem neki frontline-t, oda is csöpögtettem ahová írták, hogy kell. De ez a kis idióta megoldotta, hogy lenyalja, és most úgy folyik a nyála, mintha kötelező lenne.
Le van írva mellékhatásként, hogy ez megtörténhet, és majd elmúlik, de azért valaki nyugtasson meg, hogy nem nyírtam ki a macskát, és tényleg el fog múlni.
2010. aug. 25. 16:16
1/4 anonim válasza:
El fog múlni!
Ha már sok órája tart, akkor kezdhetsz aggódni.
Minekünk sikerült annó úgy csöpögtetni, hogy ne tudja lenyalni magáról... Csakhogy két macskánk van és nem igazán tudtuk elszeparálni őket, úgyhogy szépen megoldották és egymásról nyalták le...
1 órán kereztül habzottak szegények, nagyon aggódtunk mi is... ez 1 éve történt, és megvannak. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Ó,köszönöm! Akkor nem izgulok (annyira).
2010. aug. 25. 16:55
3/4 anonim válasza:
Csak részben válasz a kérdésedre, de talán fontos: ha csak úgy az öledbe pottyant a macsek (feltehetően nem szobában volt tartva, ha bolhás), érdemes lehet elvinni állatorvoshoz. Legalábbis az enyémet (szintén "ölbe pottyant") állatorvos bolhátlanította valami cseppel, azonkívül be is oltotta, meg adott neki féreghajtót. És tényleg kijött belőle féreg... :S Olyan, amit ember is megkaphat egyébként. :P Szóval célszerű lehet a parazitáktól kívül-belül megszabadítani az állatkát.
4/4 A kérdező kommentje:
Féreghajtón már túl vagyunk, de meglepő módon nem volt benne semmi.
2010. aug. 25. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!