Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Border collie kiskutya tenyész...

Border collie kiskutya tenyésztőtől?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jövőre lesz egy border collie kutyusom tenyésztőtől. Azért jövőre mert 120 ezret nem könnyű összegyűjteni...Már nagyon várom, hogy itt legyen. valaki vett már ezekből a kennelekből kiskutyát? Hogy ha igen akkor leírnátok, hogy milyen a természete? a kennelek:

1.:

[link]

2.:

[link]

3.:

[link]

4.:

[link]

2012. aug. 19. 20:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
szívesen! remélem sikerül jól választanod és jól fogod érezni magad a megfelelő kutyussal :))
2012. aug. 23. 22:20
 22/27 A kérdező kommentje:
Remélem így lesz :) Hogy ha egészséges lesz akkor nekem az már pont elég.
2012. aug. 24. 09:59
 23/27 anonim ***** válasza:
75%

egy 1,5 éves kutyának mit kéne felmutatnia még? a kapcsolatépítést? most kezdik el még vele a munkát érdemben, 1 év múlva már el lehet várni az eredményeket!

a dp-re kitérve pedig inkább legyen egy tünetmentes c-s kutyától kölyköm, mint egy mindenre mentes idegroncstól, aki ezt örökíti is (minden kölykéről hallottam a tulajok véleményét, bőven elég volt... pláne, hogy egy ilyen kölyöktől jövőre még alom is lesz)

És még mindig jobb, hogy felvállalja a C-s eredményt, mintha fiktív dp-eredmény díszelegne a honlapján, mint nem egy hazai kennelnél!

2012. szept. 15. 14:53
 24/27 anonim ***** válasza:
sajnos egyet kell értenem az előttem szólóval. amikor a tenyésztő és egyben tulajdonos meséli nekem, hogy a szukája d-s, és egyébként sportkutya (aktívan versenyzik is) és a honlapon a MENTES felirat köszön vissza... gusztustalannak tartom!
2012. szept. 15. 16:44
 25/27 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

A Flame of Phoenix kennelben eddig még nem volt alom, eredetileg idén nyárra terveztem, de a kisbabánk érkezése miatt elhalasztottuk a kiskutyák érkezését jövő nyárra.

2013-ban már lesznek kiskutyák, ha sikeres lesz a fedeztetés :)

Ha minden úgy megy, ahogy eddig, akkor elvileg június végén fog fog tüzelni Flame.

Az apuka pedig reményeim szerint külföldi lesz, mégpedig olyan, akitől Magyarországon még nem volt alom.

Bármilyen kérdésed van, szívesen válaszolok, keress bátran e-mailben vagy telefonon.

(Flame minden egészségügyi szűrése mentes, és ugyanilyen párt szeretnék találni hozzá.)

Üdvözlettel:

Judit

2012. dec. 2. 19:22
 26/27 anonim válasza:

Még annyit fűznék hozzá, hogy abban lehetsz a legbiztosabb, amit a saját szemeddel látsz! Tehát, ha kiválasztottad, hogy honnan szeretnél kiskutyát, akkor ha teheted, nézd meg személyesen legalább a szukát és hogy milyen környezetben él és ne szégyelld elkérni a szűrési papírjait. Ahol nincs probléma, ott szó nélkül meg fogják mutatni :)

Judit

2012. dec. 2. 19:36
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm Judit! Figyelni fogom az oldalt.De sajnos lehet, hogy elhúzódik a kutyavásárlás..:(
2012. dec. 7. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!