Collie-sok, Ti milyen táppal etetitek/etettétek a kiskutyá (ka) t?
Van egy 10 hetes kis collie kutyám.... És a tápokkal teljesen kétségbe vagyok esve. Kaptunk a tenyésztőtől, amit azelőtt evett, amielőtt elhoztuk, de lassan elfogy és nem tudom melyik lenne a legjobb.
Az állatorvos a Hill's Science Plan-t ajánlja. Erről mi a véleményetek? A tenyésztő pedig ezeket javasolta: Acana, Royal Canin, Happy dog. Mit gondoltok ezekről
Teljesen kétségbe vagyok esve. Kérlek, segítsetek!
Köszi
Én Bosch táppal etetem, most 7 hónapos. Ez a legjobb táp collienak, collie tenyésztők hozták be az országba, nem véletlenül.
A Hill's-t nem igazán ajánlom, mert tele van gabonával, ami nem túl jó a kutyának, ennek csak a reklámja nagy.
Igen, azt gondoltam, hogy az állatorvos azt ajánlja, amiből neki haszna van...
Egyébként a nem megfelelő táp, okozhat vakarózást?
Borderemnek a Joserától, Boschtól, Acanatól, Hill'stől ment a hasa és egésznap vakarózott, rágcsálta magát. Amelyik táp nála bevált, az a Royal Canin. 4 éve ezzel etetem. Szerintem ha tudsz, vegyél kimérten/kis mennyiségben az általad jó összetételűnek vélt tápból, és ha beválik, etesd azzal. :)
Azzal, hogy a fent említett tápok nem váltak be a kutyámnál, nem azt akartam mondani, hogy rosszak, csak egyszerűen a kutyámnál nem váltak be.
Köszi Kedves utolsó előtti és utolsó! :)
Igazából, ahhoz a táphoz, amit a tenyésztőnél evett, keverek Royalt is, de már az is kezd elfogyni (kaptuk az egyik ismerősünktől)... és azt figyeltem meg, hogy - annak ellenére, hogy nincsenek benne bolhák - vakarózik. Ez lehet a royaltól?
Egyébként tényleg nagyon köszönöm az infókat, már ez is nagy segítség volt. :) Ma megyek tépot venni, megpróbáljuk az Acana-t. Lassan az összes prémium tápot kipróbálhatjuk, aztán elválik melyik jött be a legjobban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!