Törzskönyv nélküli kiskutya külföldre utazásához mire van szükség, az útlevélen és chipen kívül?
a kiskönyvbe, amibe az oltásokat írják be a hátulján van egy rész h a kutya külföldre utazásához, asszem a leghátsó lap, az állatorvosnak kell kitöltenie.
nézd meg, én sosem használtam még,de beszélj az állatorovssal
"Szeretném ha a kutyám legalább egyszer szülne..."
Egy csapat izgő-mozgó szőrgombóc csodálatos dolog. Ki ne lenne oda az ilyen kis csöppségekért? Azt gondolhatnánk, hat édes, gyönyörű, pöttöm kis kutyuska pillanatok alatt gazdira talál, hiszem bárki látja Őket azonnal elolvad... valamit azonban tudnunk kell: Az ígérgetők 90%-a NEM akar igazándiból kiskutyát, csak beszélni szeret ezen vágyáról, vagy vágyának tárgyáról, de a döntő pillanatban visszalép anyagi vagy családi okokra hivatkozva. Számításba kell vennünk azt is, hogy több száz ugyanilyen alom vár gazdira, ország...város...vagy akár utcaszerte.
A hat kis apróság hamarosan, hat felcseperedő, unatkozó kölyökké válik, akik tönkre teszik a bútorokat, megrágják a papucsokat, pisilenk, kakilnak lakásszerte. Két hetente oltatni és féregteleníteni kell Őket ami nem kis költség, az etetésük is egyre többe kerül, és egyre több helyet foglalnak el az életünkben.
Sokan csak ekkor jönnek rá.....hogy hat kutya az bizony HAT KUTYA! ....és hogy mi lesz velük?...
forrás: olcsokutya.info
Kérdésedre a választ már megkaptad előttem. Kérlek, ne tedd...
Bármelyik fajtamentőtől is lehet külföldre örökbe fogadni.
A kutyádat meg ivartalanítsd, mindenki jobban jár, de elsősorban ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!