Cane Corso Tenyésztőtöl Törzskönyv nélkül kb. mennyi?
Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 09:00
1/18 anonim válasza:
Ha nem kell hozzá törzskönyv akkor a tözskönyves árából számolj le egy 10.000Ft-ot!
3/18 anonim válasza:
Tisztességes tenyésztő nem ad törzskönyv nélkül kutyát.
4/18 anonim válasza:
Tenyésztő nem ad törzskönyv nélkül kutyát. Amúgy matematikailag -5.500 forint lenne.
5/18 anonim válasza:
Csak annyi lenne de a tenyésztők 10.000Ft forintért számolják a törzskönyvet mert csak a pénz kell nekik. Amúgy az nem teljesen igaz hogy nem adnak! Én a Komondoromet tenyésztőtől vettem és törzskönyv nélkül volt 20.000Ft tözskönyvel meg 30.000Ft lett volna!
7/18 A kérdező kommentje:
De ez kb. mennyi lenne így
2011. aug. 23. 09:13
8/18 anonim válasza:
Hát azt nem tudom válazd ki a kennel és ír nekik e-mailt és amit írnak árat abból számold le!
Ja és igen! megvettem!
9/18 A kérdező kommentje:
Ha visszaírnak akkor 10e számoljak le belőle
2011. aug. 23. 09:19
10/18 anonim válasza:
Nem tudom, nem szoktam nézni a szaporítók hirdetését. Nézz körül ilyen hirdetéses oldalakon.
Kennelből sosem fogsz törzskönyv nélkül kiskutyát elhozni. Ilyet csak szaporítónál lehet, úgyhogy hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!