Border collie kiskutya tenyésztőtől?
Sziasztok!
Jövőre lesz egy border collie kutyusom tenyésztőtől. Azért jövőre mert 120 ezret nem könnyű összegyűjteni...Már nagyon várom, hogy itt legyen. valaki vett már ezekből a kennelekből kiskutyát? Hogy ha igen akkor leírnátok, hogy milyen a természete? a kennelek:
1.:
2.:
3.:
4.:
A Flame of Phoenix-ben tuti lesz kölyök jövőre?? Én nem vagyok biztos benne, mert a kennel tulaja alig pár hete szült. Rasstól ismerek egy kölyköt, tehát nem nagyon mérvadó, de ő nem tetszik. Egyébiránt a lány hozzáállása jó.
Blessed Bordersből több kutyát is ismerek. Jók, de nem vagyok elájulva.
Shadow of Meadow-ról csak hallottam...nekem nem annyira szimpatikus, főleg az ilyen hozzáállás miatt "A kiskutyák alkalmasak lesznek mind kiállítási, mind sport, mind hobbi célokra."
Magic Shepherdtől két kutyát ismerek. Jók. És a tenyésztő is azt képviseli amit egy border tenyésztőnek kellene.
A Bordermania kennelből nem vennék. Tipikus showkutyák, show aggyal. Nemekem, szubjektíven, nem jön be.
köszönöm!
A Bordermania nekem tetszik.De akkor ott minden kutya ilyen aktív? Persze tudom, hogy ezek a kutyák alapból ilyen hiperaktívak, de lehet, hogy ha innen vennék kölyköt az még inkább az lenne?
A Magic shepherdnél most fedeztették be Joyt Iggyvel ha jól tudom.
Bordermaniánál nem csak kiállításra járnak, hanem azok kiállítási borderek, akik birka mellett elég érdekes viselkedést mutatnak :o) A pörgősség szót meg nem igazán használnám rájuk...tehát a hiperaktivitástól ne félj :o))
Persze mindenki onnan vesz, amilyen típust preferál ;o)
Ha nem akarsz nyugtalan kutyát ne vegyél bordert. Ebben a fajtában még a "bamba show" kutyák többsége is nagyon pörgős más fajtákhoz képest. Gondold át nagyon. Persze vannak kivételek mindig.
A kérdésedre válaszolva, a Shadow of meadowból nem vennék kutyát,mert nem tetszenek igazán se a sajátok,se az onnan kikerülők. A flame of phoenixből attól függ,kivel fedeztetik,de alapvetően a szuka tetszik. A másik kettőből csak akkor vegyél,ha sportolni akarsz aktívan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!